candy708

Είναι πρώην μοντέλο, πρώην ποδοσφαιριστής και νυν μεγιστάνας καπνού. Ο Αυστραλός Travers Beynon που αποκαλείται «Candyman» ετοιμάζεται να κάνει τη ζωή του ριάλιτι.

Τρελά πάρτι, όμορφες γυναίκες, υπερβολές και καταχρήσεις. Ετσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς την πολυτάραχη ζωή του Travers Beynon που έχει 14.500 οπαδούς στο διαδίκτυο τους οποίους τροφοδοτεί ασταμάτητα με φωτογραφίες από την χλιδάτη του βίλα.


Ο κ. Beynon που κληρονόμησε την εταιρεία καπνού Freechoice έφτιαξε ένα σπίτι πιστό αντίγραφο του Χιου Χέφνερ το οποίο βρίσκεται στη περιοχή Gold Coast στην Queensland της Αυστραλίας, και που έχει γίνει διάσημο για τα τακτικά πάρτι γεμάτα με γυμνές γυναίκες που αποκαλούνται οι θεές του «Candy Shop».


Τώρα, ο αυστραλός μεγιστάνας συζητάει το ενδεχόμενο να γυρίσει τη ζωή του ριάλιτι. Για να το διαφημίσει, μάλιστα, ανέβασε ένα νέο βίντεο που δείχνει δεκάδες γυναίκες με μπικίνι να πλένουν τα πολυτελή αυτοκίνητά του, να πολεμάνε με βέλη και να τον βοηθούν να βγάλει τα παπούτσια του.
Τα ΜΜΕ της Αυστραλίας αναφέρουν ότι ο εκκεντρικός μεγιστάνας έχει πλησιάσει δύο διεθνείς παραγωγούς για να προετοιμάσουν το ριάλιτι της ζωής του. Ο ίδιος ανέβασε φωτο που τον δείχνουν στην είσοδο του σπιτιού του με πολυτελείς βαλίτσες να ετοιμάζεται για ταξίδι στην Ευρώπη προκειμένου να οργανώσει την παραγωγή.


Στις νεότερες φωτογραφίες από τη ζωή του εμφανίζεται η σύζυγός του Τέσα αλλά και η θεά της έπαυλης, ντυμένη με αρχαία μίνι χλαμύδα, με το όνομα Πάρνια Πόρσε.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.