Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παραιτήθηκε ο Μανώλης Γλέζος από το ευρωκοινοβούλιο – Ποιος θα τον αντικαταστήσει…

17 Ιουνίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Ο Μανώλης Γλέζος, όπως είχε προαναγγείλει παραιτήθηκε από ευρωβουλευτής -Η αποχώρησή του, δεν οφείλεται σε διαφωνία του με την κυβέρνηση

glezosΤην παραίτησή του από τη θέση του ευρωβουλευτή θα υποβάλλει το επόμενο διάστημα ο Μανώλης Γλέζος.

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς είχε προαναγγείλει ότι θα παραμείνει στο Ευρωκοινοβούλιο για έναν χρόνο.

Τη θέση του θα πάρει ο Γιάννης Μηλιός, καθώς ο Νίκος Χουντής, που προηγείται στη λίστα των επιλαχόντων, είναι αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

Όπως γράφει το News247.gr, πιο αναλυτικά, η παραίτηση δεν οφείλεται σε αντίθεση του ιστορικού στελέχους της αριστεράς με την κυβερνητική πολιτική, αλλά σε υλοποίηση των υποσχέσεων που είχε δώσει ο κ. Γλέζος πριν την εκλογή του, πως θα υπηρετήσει τα καθήκοντά του στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μόνο για ένα χρόνο.

Την ίδια ώρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real Fm το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Μανώλης Γλέζος επεσήμανε ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να πληρώνουμε τους δανειστές μας για ένα χρόνο και στη συνέχεια να διαπραγματευτούμε με τον κάθε ένα ξεχωριστά.

“Σε πλήρες αδιέξοδο έχει καταλήξει η διαπραγμάτευση Ελλάδας – δανειστών. Η μόνη λύση που υπάρχει είναι η αναβολή τους για ένα χρόνο. Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πλήρες αδιέξοδο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η δική μου άποψη είναι ότι δεν χρειάζεται ούτε υποταγή ούτε ρήξη. Η μόνη λύση είναι η αναβολή των διαπραγματεύσεων για έναν χρόνο”.

Πηγή Φωτογραφίας: sooc.gr

This entry was posted on Τετάρτη, 17 Ιουνίου, 2015 at 13:53 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply