arkoudes-kai-ippopotamoi-stous-dromous-tis-tiflidas.w_lΟκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις πλημμύρες της Τιφλίδας, ενώ ο ζωολογικός κήπος καταστράφηκε με αποτέλεσμα τα άγρια ζώα να βγουν ελεύθερα στους δρόμους.Χάος έχει προκληθεί στην Τιφλίδα της Γεωργίας μετά τις φονικές πλημμύρες που προκάλεσαν το θάνατο οκτώ ανθρώπων και τη μετατροπή της πόλης.

Μετά την υπερχείλιση του ποταμού Vere ο οποίος μετατράπηκε σε χείμαρρο που κατέστρεψε υποδομές και παρέσυρε αυτοκίνητα, ο ζωολογικός κήπος καταστράφηκε και δεκάδες άγρια ζώα ξεχύθηκαν ελεύθερα στην πόλη.

Οι αρχές και τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως τουλάχιστον 6 λιοντάρια, 6 τίγρεις, 8 αρκούδες και ένας ιπποπόταμος βρέθηκαν να περιφέρονται στις γειτονιές της πόλης.

Πολίτες κατέγραψαν επίσης με τα κινητά τους τηλέφωνα κροκόδειλους οι οποίοι κολυμπούσαν στους δρόμους που θύμιζαν ποτάμια.

Οι αρχές ζήτησαν από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι να εντοπιστούν και να περιοριστούν όλα τα άγρια ζώα.

Τρεις από τους φύλακες του ζωολογικού κήπου είναι μεταξύ των νεκρών, αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν ο θάνατός τους συνδέεται με τα άγρια ζώα.

 

 

 

 

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.