sxoleio 3 2Ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι Μαθητές του 3ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, στην αποχαιρετιστήρια γιορτή που θα έγινε την Παρασκευή 12 Ιουνίου, στον αύλειο χώρο του Σχολείου τους, χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Θεατρικά, παιχνίδια, χορός και τραγούδι απογείωσαν το κέφι μέχρι αργά την νύχτα.

Η συγκίνηση …χτύπησε κόκκινο όταν οι τελειόφοιτοι μαθητές, προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στον Διευθυντή του Σχολείου Ιωάννη Γεωργούλα αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους που πρωτοστάτησαν στην εκδήλωση: Κωνσταντίνο Μάνο και Γιώργο Φίλιο.

Θερμά συγχαρητήρια κατ’ αρχήν σε όλα τα παιδιά του σχολείου που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων όπου ετοίμασε μοναδικά εδέσματα για όλους και ιδιαίτερα στον Πρόεδρό τους (και γυμναστή του σχολείου) Βασίλη Τσεπίδη, ο οποίος εργάσθηκε πάρα πολύ  για την γιορτή, καθώς επίσης και στην Ευαγγελία Θεοχαροπούλου (Γυμνάστρια) με τους μοναδικούς χορούς και τα παιχνίδια.

Τα σουβλάκια που ετοίμασε για τα παιδιά ο Αυγέρης Κούσκουρας (Κυλικειάρχης) έγιναν ανάρπαστα!

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον  Πανταζή Πανταζόπουλο (Θεατρικών Σπουδών), στη Αγγελική Λαναρά (Μουσικό) αλλά και στην  Θεοδούλα Λιάμπα (Πληροφορική) που εκτέλεσε χρέη… camerawoman.

Δείτε:


Star-fm.gr:  Ήταν ΟΛΑ τέλεια. Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Εικόνες σε επόμενη δημοσίευση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.