11401376_711587195634306_1629686337631923569_n Δείτε εικόνες από τον γάμο της χρονιάς που έγινε στη Ρώμη ενώνοντας δύο βαθύπλουτες οικογένειες, παρουσία δισεκατομμυριούχων, γαλαζοαίματων κι Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Εικόνες απόλυτης χλιδής χαρακτηρίζουν τον γάμο μεταξύ των γόνων δύο από τις πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου, τηςΣαμπίν Γκανέμ (κόρη βαθύπλουτου Λιβανέζου επιχειρηματία)και του Τζόζεφ Γκετί (γιου του ιδρυτή του διάσημου πρακτορείου φωτογραφιών και εγγονού του μεγιστάνα των πετρελαίων, σερ Ζαν Πολ Γκετί).

Πολυεκατομμυριούχοι, γαλαζοαίματοι και κορυφαία ονόματα του χώρου της μόδας παρέστησαν στον γάμο αλλά και στα πάρτι που τον πλαισίωσαν, όπως οι πριγκίπισσα Μπεατρίς, ο Πιερ Καζιράγκι, η Μπιάνκα Μπραντολίνι, όπως και η Ελληνίδα Ευγενία Νιάρχου.

Τη δική της σημαντική συμμετοχή στον γάμο είχε και μια Ελληνίδα σχεδιάστρια, η Μαίρη Κατράντζου, η οποία είναι φίλη της νύφης και σχεδίασε τα φορέματα που φόρεσαν οι παράνυφες.

Κεντρικό μοτίβο του γάμου ήταν ο ήλιος. Ενας ήλιος χρυσός, ως αρμόζει στον πλούτο των νεονύμφων, ο οποίος υπήρχε παντού: στις μπουμπουνιέρες, στη διακόσμηση, στα παπούτσια της νύφης και βέβαια στο νυφικό -δημιουργία Schiaparelli- το οποίο χαρακτηρίστηκε από ένα εντυπωσιακό μακρύ μανδύα με κουκούλα.

Ο γάμος έγινε στον ούτως ή άλλως εντυπωσιακό χώρο της Βασιλικής των Δώδεκα Αποστόλων στη Ρώμη.

Το γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε είχε ως θέμα τους «μαγικούς καθρέφτες», γι’ αυτό και το φόρεμα της νύφης ήταν στολισμένο με καθρέφτες.

Αυτό δεν ήταν και το μοναδικό πάρτι που έγινε για τον γάμο του ζευγαριού. Μια μέρα πριν είχε γίνει ακόμα ένα πάρτι, το οποίο είχε ως θέμα την ταινία εποχής του 1988 «Επικίνδυνες σχέσεις» (με την Γκλεν Κλόουζ και την Ούμα Θέρμαν).

Οπως μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, το γαμήλιο Σαββατοκύριακο στοίχισε στον πατέρα της Γκανέμ ποσό ύψους 11 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η 30χρονη νύφη είχε στο παρελθόν επιχειρήσει να ασχοληθεί με το τραγούδι και την υποκριτική, σήμερα όμως ασχολείται με το σχεδιασμό κοσμημάτων ως η δημιουργός της φίρμας Sabine G.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.