ΓΟΝΕΙΣ  6Μια μικρή ένδειξη από προβλήματα που αντικρίσαμε στον χθεσινό μας περίπατο σε κάποιους από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Αν κανείς σπρώχνει καρότσι μωρού ή αναγκάζεται να κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο φαντάζουν ανυπέρβλητα…

Μαζί μας περπάτησαν μέλη της ομάδας, ο Σύλλογος ΑΜΕΑ «Νικητές Ζωής» με μεγάλο αριθμό μελών και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδηλατιστών Γρεβενών κ. Γιάννης Καραγιάννης. Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Τριγώνης, κ Ματθαίος Αδάμος και κ. Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος και από το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών ο πρόεδρος κ. Στέργιος Πουρνάρας και η κα Αντιγόνη Αλεξιάδου. Στην πρόσκλησή μας ανταποκρίθηκε άμεσα ο Διοικητής του τμήματος Τροχαίας Γρεβενών κ.Κωνσταντίνος Ντίνας στέλνοντας περιπολικό που μας συνόδευσε.

ΓΟΝΕΙΣ  8 ΓΟΝΕΙΣ  7 ΓΟΝΕΙΣ  6 ΓΟΝΕΙΣ  5
ΓΟΝΕΙΣ  4 ΓΟΝΕΙΣ  3 ΓΟΝΕΙΣ  2 ΓΟΝΕΙΣ  1Στη βόλτα μας μοιράσαμε ενημερωτικό υλικό σε σταθμευμένα αυτοκίνητα που εμπόδιζαν την διέλευση των πεζών.

Ευχαριστούμε όσους περπάτησαν μαζί μας και ευελπιστούμε στη συμμετοχή περισσότερων ευαισθητοποιημένων πολιτών σε παρόμοιες δράσεις μας στο μέλλον.

Γονείς (Γρεβενών) εν δράσει… γιατί και στα Γρεβενά ζουν παιδιά!

Βρείτε μας στο facebook.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.