ζωδια ετΟι αστρολογικές προβλέψεις από τον Βίκτωρα Γεράρδο, όπως εμφανίζονται στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

ΚΡΙΟΣ

21/3 – 20/4

Πολλοί από εσάς θα οργανώσουν ένα ταξίδι με το σύντροφό τους, ενώ άλλοι θα χαλαρώσουν παρέα με τους φίλους τους.

ΤΑΥΡΟΣ

21/4 – 20/5

Ενα οικονομικής φύσεως ζήτημα που σας προβληματίζει θα τακτοποιηθεί με την ουσιαστική σας παρέμβαση, χωρίς να απασχολήσετε την οικογένειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

21/5 – 21/6

Εχετε βρει έναν κώδικα επικοινωνίας με κάποιους συνεργάτες σας που βοηθάει αποφασιστικά την καλή συνεννόηση μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22/6 – 22/7

Στα θέματα που αφορούν την εργασία και την καριέρα σας θα αφιερώσετε τον περισσότερο από το χρόνο σας και απ’ ό,τι φαίνεται θα αξίζει τον κόπο.

ΛΕΩΝ

23/7 – 22/8

Η οικογενειακή ζωή των παντρεμένων ευνοείται. Ευχάριστη είναι η ατμόσφαιρα και όσον αφορά τις κοινωνικές σας δραστηριότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

23/8 – 22/9

Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στο/στη σύντροφό σας. Οι διαρκείς επισημάνσεις των λαθών του/της μπορεί να γίνουν κουραστικές.

ΖΥΓΟΣ

23/9 – 22/10

Μη δημιουργείτε -και μάλιστα χωρίς ουσιαστικό λόγο- μια δυσάρεστη κατάσταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσετε τους ανθρώπους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

23/10 – 22/11

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο τι λέτε, πού το λέτε και πώς το λέτε, δεδομένου ότι ο επικοινωνιακός τομέας εμφανίζει κάποια προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

23/11 – 21/12

Μην έχετε την απαίτηση να συμμερίζονται όλοι οι φίλοι σας την κυκλοθυμική σας διάθεση. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα και από τη δική τους τη σκοπιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22/12 – 20/1

Τα οικονομικά, τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν μπορείτε να τα ιεραρχήσετε κατά σειρά σημασίας και να ασχοληθείτε ανάλογα μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

21/1 – 19/2

Τα αισθηματικά σας κρατούν το ενδιαφέρον σας αμείωτο, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και όσον αφορά τις κοινωνικές σας επαφές.

ΙΧΘΥΕΣ

20/2 – 20/3

Αν δείξετε τον απαιτούμενο ζήλο, μπορείτε να προωθήσετε τον εαυτό σας -όσο φυσικά περνάει από το χέρι σας- στον επαγγελματικό σας χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.