ΠΑΝΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ
χαριτος
Στις 11 Ιουνίου, την ερχόμενη Πέμπτη, η ΕΡΤ ξεκινάει το καινούργιο πρόγραμμα, με πρόσωπα που επέστρεψαν στην ΕΡΤ αλλά και σταθερές αξίες που υπήρχαν ήδη στο κρατικό κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit, η ΕΡΤ1 θα είναι το ειδησεογραφικό κανάλι και θα έχει τις περισσότερες εκπομπές, ξεκινώντας από νωρίς το πρωί τη μετάδοσή τους.

Στις 6 το πρωί καθημερινά θα βγαίνουν ο Νίκος Αγγελίδης με τη Βασιλική Χαϊνά, ενώ στις 8 θα παίρνουν τη σκυτάλη η Μαριαλένα Κατσίμη με τον Γιάννη Δάρρα, που στις 10 θα παραδίδουν το πρόγραμμα στον Φάνη Παπαθανασίου και τη Μάριον Μιχελιδάκη.

H Mαριαλένα Κατσίμη:

Ο Φάνης Παπαθανασίου:

Οι τρεις εκπομπές, δίωρης διάρκειας έκαστη, θα ενημερώνουν τους τηλεθεατές για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ νωρίς το απόγευμα, από τις 4 έως τις 6, ο Ανδρέας Ροδίτης με την Ελένη Χρονά θα παρουσιάζουν μία πιο ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά με αναφορές και στην ειδησεογραφία.

Το καθημερινό κεντρικό δελτίο στις 9 το βράδυ θα παρουσιάζει ο Πάνος Χαρίτος, ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Μέση Ανατολή και έμπειρος δημοσιογράφος.

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου διοργανώνεται γιορτή στο προαύλιο της ΕΡΤ, την ώρα που η ΠΟΣΠΕΡΤ θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο με τις δικές της απαιτήσεις.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, η ΕΡΤ2 θα έχει προς το παρόν κυρίως ψυχαγωγικό πρόγραμμα με εκπομπές και σειρές από το αρχείο της ΕΡΤ, ενώ η ΕΡΤ3 πιθανότατα θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.