i-karntasian-tis-agglias-einai-apo-tin-ellada.w_l Φωτογραφίες της γίνονται πρωτοσέλιδο στον βρετανικό Τύπο. Θαυμάστε την

ελληνικής καταγωγής πρωταγωνίστρια ριάλιτι, Τζόρτζια Κουσουλού, που έχει μαγέψει την Αγγλία.

Η Τζόρτζια Κουσουλού, είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς με την εμφάνισή της και τις πλούσιες καμπύλες της έχει μαγέψει το αγγλικό τηλεοπτικό κοινό.

Η Γεώργια Κουσουλού, όπως είναι το όνομά της στα ελληνικά, είναι μέλος του καστ της τηλεοπτικής ριάλιτι σειράς της ITV «The only way is Essex» κι όπως γράφει η Daily Mail ήταν το πρόσωπο που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα σε εκδήλωση της σειράς στην ισπανική Μαρμπέγια -όπου συνεχίζονται τα γυρίσματα.

 

Η Κουσουλού, η οποία έχει ελληνική καταγωγή, εμφανίστηκε με κόκκινο μαγιό που αποκάλυπτε την εντυπωσιακή φυσική κατάσταση και τις πλούσιες καμπύλες της.

Ο… συναγωνισμός ήταν σκληρός, αφού στο πάρτι συμμετείχαν με τα μαγιό τους και οι υπόλοιπες πρωταγωνίστριες της σειράς, όμως αυτή που ξεχώρισε -πάντα σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων- ήταν η Κουσουλού.

Θαυμάστε την…

thetoc

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.