eidikeuomenos-sto-fakelaki.w_l Ειδικευόμενος χειρουργός στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» είναι ο γιατρός που συνελήφθη γιατί ζητούσε «φακελάκι» από ασθενή.

Πρόκειται για έναν 36χρονο, υπήκοο Κονγκό, ο οποίος φέρεται να ζήτησε έξτρα χρήματα από 87χρονη ασθενή που είχε πάει πριν από μία εβδομάδα στο νοσοκομείο με την κόρη της για σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όπως κατήγγειλε η 87χρονη, ο χειρουργός της συνέστησε συντηρητική θεραπεία, την οποία της πρότεινε να αναλάβει ο ίδιος με επισκέψεις στο σπίτι της. Φέρεται δε να απαίτησε ως αμοιβή το ποσό των 50 ευρώ ανά επίσκεψη και συμφώνησε να πληρωθεί συνολικά με το ποσό των 300 ευρώ κατά την έκτη επίσκεψη.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση στο σπίτι της ασθενούς, η κόρη της παρέδωσε στο χειρουργό το προσημειωμένο ποσό των 300 ευρώ. Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβαν τον γιατρό με το «φακελάκι» στα χέρια. Σε βάρος του 36χρονου σχηματίστηκε την ποινική δικογραφία και χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον τακτικό ανακριτή.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.