ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

tentoglou_papanikosΠανελλήνιο ρεκόρ παίδων στο μήκος σημείωσε χθες (Σάββατο 6/6) στη Θεσσαλονίκη, στα Χειμωνίδεια, ο Μιλτιάδης Τεντόγλου.

Ο νεαρός αθλητής από τα Γρεβενά στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια στα Χειμωνίδεια πέτυχε 7,65 μ. με άπνοια και βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας, το οποίο ανήκε στον Λούη Τσάτουμα από τις 5/9/1999 με 7,64 μέτρα.

Ο νεαρός αθλητής, που έχει ήδη το όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους ξεκίνησε με 7,19 μ., συνέχισε με 7,51 μ. ενώ είχε ακόμη 7,48 μ., 7,38 μ. και το 7,65 μέτρα.

Ο Τεντόγλου, ο οποίος γυμνάζεται με τον Βαγγέλη Παπανίκο κατέλαβε την δεύτερη θέση στο αγώνισμα πίσω από τον Γιώργο Τσάκωνα, που στο ντεμπούτο του στη σεζόν είχε καλύτερo άλμα στα 7,68 μέτρα.

Το 7,65 μ. του νεαρού αθλητή είναι η έκτη επίδοση στον κόσμο και του επιτρέπει να σκέφτεται μια καλή εμφάνιση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κάλι. Ο Τέντογλου δέχθηκε συγχαρητήρια και από τον κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ, Λούη Τσάτουμα, ο οποίος του έγραψε στο Facebook.

“Συγχαρητήρια. Ελπίζω να μας ξεπεράσει όλους! Θέλουμε νέα παιδιά στον χώρο μας με μεγάλες επιδόσεις. Όσο για τις συνθήκες προπόνησης πρέπει επιτέλους να γίνουν ανθρώπινες για όλους μας. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια σε αυτό τον νέο ταλαντούχο παιδί! !!Το μέλλον είναι μπροστά του”, έγραψε ο Ελληνας πρωταθλητής, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συνθήκες προπόνησης, στις οποίες γυμνάζεται ο νεαρός.

Ο Τσάκωνας με το 7,68 μ., έδειξε πως μέσα από τους αγώνες θα είναι σε θέση να κυνηγήσει επιδόσεις κοντά στα 8,00 μέτρα. Τρίτος με 7,47 μ. ήταν ο Νίκος Ξενικάκης.

segas

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Με υπερηφάνεια και χαρά εκφράζουμε για άλλη μια φορά τα θερμά μας συγχαρητήρια στον νεαρό αθλητή Μιλτιάδη Τεντόγλου, ο οποίος αυτή τη φορά σημείωσε Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία του στα Χειμωνίδεια στη Θεσσαλονίκη κάνοντας άλμα στα 7,65μ. 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον προπονητή του Βαγγέλη Παπανίκο και τους γονείς του για τη σωστή καθοδήγηση, τους κόπους, την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις δυνατότητες του. Οι επιδόσεις του τον τελευταίο καιρό είναι αξιέπαινες και ευχόμαστε να τον ακολουθήσουν και στους μελλοντικούς αγώνες.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο Μιλτιάδης Τεντόγλου είναι μια μεγάλη απόδειξη ότι τα Γρεβενά ήταν, είναι και θα είναι μία αθλητούπολη. Ο ίδιος τιμά τον τόπο του με την αγωνιστικότητά του, συνεχίζει μια αξιόλογη αθλητική παράδοση και μας κάνει να υποκλιθούμε στο ταλέντο του και να σταθούμε, όλοι όσοι εκπροσωπούμε θεσμούς, αρωγοί στην προσπάθεια των αθλητικών σωματείων των Γρεβενών.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον αθλητή, τον προπονητή, την οικογένεια και στη διοίκηση του συλλόγου του και ευελπιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο επικείμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.