βενιζελοςΞεκινάει σήμερα το 10ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ σηματοδοτώντας την έναρξη των διαδικασιών για τη διαδοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του κόμματος. Η εκλογή νέου προέδρου θα γίνει στις 14 Ιουνίου.

Μέχρι στιγμής, την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι έχουν εκφράσει η Φώφη Γεννηματά, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Θανάσης Χειμωνάς.

“Κλειδί” για τις εξελίξεις στο συνέδριο και τη διαδοχή, θα αποτελέσει η στάση που θα κρατήσει ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, εάν θα είναι υποψήφιος, παρότι δέχεται σχετικές πιέσεις.

“Το ΠΑΣΟΚ το παρέλαβα στο 4% δημοσκοπικά και πράγματι το ΠΑΣΟΚ ανέβαινε μετά την εκλογή μου αλλά δυστυχώς το ξέσπασμα της τραγικής υπόθεσης Τσοχατζόπουλου η οποία δικάζεται τώρα σε δεύτερο βαθμό μας στέρησε τη δυνατότητα να είμαστε σίγουρα δεύτερο κόμμα στις εκλογές του Μαΐου του 2012”, είπε ο Ευ. Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ.

Και πρόσθεσε ότι “το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αφεθεί (μετά το συνέδριο) απλώς και μόνο σε ένα στόχο εκλογικής επιβίωσης”.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.