grapste-upsos-baros-ilikia-gia-na-sas-broume-tairi.w_l Κι όμως, δείτε τι σκέφτηκαν για να αποτρέψουν τους αποτυχημένους γάμους που οδηγούν σε διαζύγια…

Θα συμπληρώνουν τα στοιχεία τους και το κράτος θα κάνει την ένωση!
Φαίνεται πως σε αυτή τη χώρα βρήκαν τη λύση για να μειώσουν τα διαζύγια που έχουν αρχίσει να γίνονται συνήθεια στη χώρα. Δημιούργησαν μια νέα πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ταίρι, συμπληρώνοντας απλά τα στοιχεία τους και υποβάλλοντας τις αιτήσεις τους.

Αυτά συμβαίνουν στο Ιράν, το σάιτ που διαχειρίζεται ο Ισλαμικός οργανισμός ανάπτυξης ονομάζεται hamsan.tebyan.net και προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στα αραβικά και μόνο στην πόλη της Τεχεράνης, ωστόσο σύντομα θα εξαπλωθεί και σε άλλες ιρανικές πόλεις.

Η διαφορά της με τις υπόλοιπες online dating ιστοσελίδες είναι πως οι χρήστες δεν μπορούν να δουν την φωτογραφίες και το προφίλ των υπολοίπων.

Το ταίριασμα γίνεται από μια ομάδα υπαλλήλων, η οποία κάνει τη σύνδεση μεταξύ των υποψηφίων αφού μελετήσει τα χαρακτηριστικά τους, το ύψος, το βάρος και την ηλικία.

Η ενέργεια αυτή έγινε μετά από τις ανησυχίες της κυβέρνησης σχετικά με την αύξηση των διαζυγίων, η οποία έχει αγγίξει το 22%.

Με τον τρόπο αυτό θα καταπολεμηθεί το πρόβλημα και το κράτος θα πραγματοποιεί περίπου 100.000 γάμους ετησίως.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.