pws-na-antistatheis-ston-tz-ntep-to-neo-proswpo-dior_4.w_l Σε διάλειμμα από την 5η ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής», ο Τζόνι Ντεπ έβαλε

λευκό πουκάμισο και το eyeliner του για να φωτογραφηθεί για τον Dior. Απολαύστε τον!
Είναι ελαφρά βαμμένος στα μάτια – όπως τον έχουμε συνηθίσει, άλλωστε ως κάπτεν Τζακ Σπάροου στον εμβληματικό του ρόλο – έχει τα μαλλιά του «πειραγμένα» με τζελ, φοράει λευκό πουκάμισο και κοσμήματα που έχουν ταυτιστεί με την εικόνα του.

Κάπως έτσι ο Τζόνι Ντεπ βρέθηκε να ποζάρει στο φακό για λογαριασμό του οίκου Dior. O, πάντα γοητευτικός, 51χρονος ηθοποιός είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για το νέο αντρικό άρωμα του γαλλικού οίκου. Αναμενόμενη επιλογή, δεδομένου του ότι άρωμα του Dior έχουν διαφημίσει μέχρι τώρα celebrities με κατακτήσεις στο ωραίο φύλο όπως ο Τζουντ Λο ή ο Ρόμπερτ Πάτινσον.

Τζόντι Ντεπ, ένα ακόμα brand

Ο Τζόνι Ντέπ, ούτως ή αλλιώς, αποτελεί ένα ακόμα brand στην αλυσίδα των ονομάτων που διαφημίζουν τον οίκο. Από κυρίες της σόου – μπιζ έχουν προηγηθεί, μεταξύ άλλων, οι Νάταλι Πόρτμαν («Miss Dior»), Σαρλίζ Θερόν («J’adore Dior»).

Αυτή την περίοδο ο Ο ηθοποιός περνάει την ώρα του στην Αυστραλία όπου γίνονται τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας των «Πειρατών της Καραϊβικής», μία παραγωγή 250 εκατομμυρίων δολαρίων.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.