Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σάλος στην Ιαπωνία. Έκλεισε ιαματικό spa λόγω ομαδικών οργίων

5 Ιουνίου, 2015 by Σταματίνα

ekleise-spa-stin-iapwnia-logw-omadikwn-orgiwn.w_l Ένα δημοφιλές ιαπωνικό ιαματικό κέντρο έκλεισε μετά από

καταγγελίες λουομένων ότι τα λουτρά χρησιμοποιούνταν για υπαίθριο όργια.
Δημοφιλές ιαπωνικό ιαματικό κέντρο έβαλε λουκέτο χθες μετά από καταγγελίες λουομένων ότι τα λουτρά χρησιμοποιούνταν για υπαίθρια ομαδικά όργια.

Το σπα Fudo-no-Yu στο Τοτσίτζι κοντά στο Τόκιο είναι διάσημο για το ήρεμο περιβάλλον του μέσα στα ορεινά δάση της περιοχής.
Η απομονωμένη ιαματική πηγή, όμως έγινε κέντρο οργίων για μια ομάδα επιδειξιών οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τις εγκαταστάσεις της πηγής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Tokyo Reporter, 15 μεσήλικες άνδρες και πολλές νεαρές γυναίκες κατέβαιναν στην πηγή κάθε Σαββατοκύριακο, στην οποία δεν υπήρχε φύλαξη για να συμμετάσχουν σε ομαδικά όργια και περιπτύξεις.

Στα λουτρά σύχναζαν ταυτόχρονα και ηδονοβλεψίες οι οποίοι επιδίδονταν στη λήψη φωτογραφιών και βίντεο με τους λουόμενους , τα οποία «ανέβαζαν» μετά στο διαδίκτυο.

Υπήρξαν και αναφορές για κλοπή γυναικείων εσωρούχων, κοσμημάτων και πορτοφολιών.

Μετά από τη λήψη πολλών καταγγελιών, η αρμόδια εταιρεία Shiobara Hot Spring ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα το κλείσιμο της πηγής επ ‘αόριστον.

Ο επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου της περιοχής Σιγκέκι Τασίρο, δήλωσε ότι η απαιτούμενη δράση πρέπει να ληφθεί για την προστασία της φήμης της περιοχής. «Η φήμη του θερέτρου και της περιοχής έχει καταστραφεί και πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε το τουριστικό αξιοθέατο να επανακτήσει την αίγλη του», είπε.

thetoc

This entry was posted on Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2015 at 22:55 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply