star-tis-agglikis-tv-ksefantwnei-sti-mukono.w_l Την υπέροχη θέα του Αιγαίου απολαμβάνει η πρωταγωνίστρια του Made In Chelsea, Λούσι Γουάτσον, η οποία περνάει τις διακοπές της στη Μύκονο.

Είναι η σταρ μιας από τις δημοφιλείς -ειδικά στο νεανικό κοινό- ριάλιτι σειρές της αγγλικής τηλεόρασης, του «Made in Chelsea», που έχει συμπληρώσει ήδη εννέα κύκλους και ετοιμάζεται για 10ο.

Η Λούσι Γουάτσον είπε να εκμεταλλευτεί το διάστημα της ανάπαυλας των γυρισμάτων και να κάνει διακοπές μαζί με πέντε φίλες της σε ένα από τα διασημότερα ελληνικά νησιά, τη Μύκονο.

Στιγμές από αυτές τις διακοπές μοιράζεται με τους φίλους της στα social media, αναρτώντας φωτογραφίες στο Instagram, μεταξύ των οποίων και μια τόπλες πόζα -πλάτη.

Η 24χρονη, γυμνάζεται συστηματικά για να διατηρείται σε άψογη φυσική κατάσταση, ενώ παράλληλα δηλώνει χορτοφάγος.

Με το τέλος της εβδομάδας ανάπαυλας στη Μύκονο η Γουάτσον θα πετάξει στο Λος Αντζελες για τα γυρίσματα ενός εορταστικού επεισοδίου του «Made in Chelsea».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.