pwlountai-ta-eswrouxa-tis-euas-mpraoun_1.w_l Πως τα εσώρουχα της συντρόφου του Αδόλφου Χίτλερ βρέθηκαν από τα χέρια ενός στρατιώτη σε ένα παλαιοπωλείο στο Οχάιο των ΗΠΑ.Το ποσό των 7.500 δολαρίων ζητά ένα παλαιοπωλείο στο Οχάιο, πουλώντας δύο γυναικεία εσώρουχα τα οποία πιστεύεται ότι ανήκουν στην Εύα Μπράουν τη σύντροφο του Χίτλερ.

Πρόκειται για δύο μεταξωτά εσώρουχα τα οποία φέρουν το μονόγραμμα «ΕΒ», γεγονός που κάνει τον Ερνι Σκαράνγκο, ιδιοκτήτη του παλαιοπωλείου Mantiques να πιστεύει στη γνησιότητά τους.

Ο Σκαράνγκο δηλώνει ότι τα αγόρασε από το Τσαρλς Σνάιντερ, έναν μανιώδη συλλέκτη αντικειμένων που έχουν σχέση με το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Ο Σνάιντερ ισχυρίζεται ότι αγόρασε τα δύο εσώρουχα από έναν αμερικανό στρατιώτη, ο οποίος υπηρετούσε στην μονάδα που κατέλαβε το Μπερχτεσγκάντεν, και συγκεκριμένα το εξοχικό σπίτι του Χίτλερ. Το μοναδικό πιστοποιητικό γνησιότητας που συνοδεύει τα αντικείμενα είναι μια υπεύθυνη δήλωση του Σνάιντερ.

 

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.