i-apokalupsi-zitisan-suggnwmi-gia-to-brabeio-ston-rouba.w_l Έξι μήνες μετά την έξαλλη αντίδραση της Χρυσούλας Διαβάτη για τη βράβευση του Σάκη Ρουβά, έρχεται ο Ν.Τσακίρογλου και ρίχνει λάδι στη φωτιά. Θα υπάρξει συνέχεια;

Κανένας δεν θα ξεχάσει -τουλάχιστον σύντομα- το επεισόδιο που συνέβη στα θεατρικά βραβεία Κάρολος Κουν, όταν η Χρυσούλα Διαβάτη αντέδρασε έξαλλη στη βράβευση του Σάκη Ρουβά. Τα λεγόμενά της και η συμπεριφορά της δίχασαν την ελληνική σόουμπιζ, με αποτέλεσμα δεκάδες σχόλια και αναφορές.

Η κόντρα, αν και φαίνεται ότι οι τόνοι της έπεσαν, δεν αποκλείεται να ξαναρχίσει με τις δηλώσεις του συζύγου της Χρυσούλας Διαβάτη, του ηθοποιού Νικήτα Τσακίρογλου, που εμφανίστηκε στην εκπομπή «Με το καλημέρα», της Χριστίνας Λαμπίρη, και ρίχνει λάδι στη φωτιά, αποκαλύπτοντας πως αυτοί που έδωσαν το βραβείο στον Σάκη Ρουβά, τον πήραν τηλέφωνο και του ζήτησαν συγγνώμη!

«Δεν είπε τίποτα η Χρυσούλα, κοίταξε να διαφυλάξει τον εαυτό της. Εμείς τα βάλαμε περισσότερο με την επιτροπή. Υποτίθεται στις επιτροπές αυτές είναι πνευματικοί άνθρωποι, καλλιεργημένοι. Τώρα εάν η καλλιέργεια τους φτάνει σε αυτό το επίπεδο να θεωρούν ότι την αρχαία τραγωδία μπορεί να την παίξει ο οποιοσδήποτε και από τη μία μέρα στην άλλη να βραβεύεται… Δεν βραβεύτηκε σαν ηθοποιός, βραβεύτηκε ως τραγωδός. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στον ελληνικό χώρο και ιδιαίτερα με αυτές τις βραβεύσεις» , ήταν τα λόγια του Νικήτα Τσακίρογλου.

Δεν έμεινε όμως, εκεί και συνέχισε με την αποκάλυψη που σίγουρα θα αναστατώσει πολλούς: «Μου ζήτησαν συγγνώμη άνθρωποι που τον τοποθέτησαν να πάρει το βραβείο. Δεν είναι καλό να ζητάει κανένας συγγνώμη. Το λάθος βεβαίως είναι ανθρώπινο, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.