o-mprous-pou-egine-keitlin-spaei-to-internet.w_l Χαμός στα social media για την Κέιτλιν -πρώην Μπρους- Τζένερ, που έσπασε το ρεκόρ του Ομπάμα. Τι λένε τα παιδιά του και η Τζέσικα Λανγκ για τη μεταξύ τους ομοιότητα.

Πληθώρα αντιδράσεων -οι περισσότερες θετικές έως ενθουσιώδεις- προκάλεσε η αποκάλυψη της Κέιτλιν Τζένερ στο Vanity Fair. Ενα από τα πλέον εντυπωσιακά στοιχεία έρχεται από το twitter, όπου ο πρωτοεμφανιζόμενος λογαριασμός της Κέιτλιν Τζένερ (στο παρελθόν είχε λογαριασμό ως Μπρους Τζένερ) έσπασε όλα τα ρεκόρ, με τους followers να προστίθενται ανά χιλιάδες το δευτερόλεπτο!

Χαρακτηριστικό είναι ότι το προφίλ της Κέιτλιν Τζένερ έσπασε με συνοπτικές διαδικασίες το πρόσφατο ρεκόρ του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος χρειάστηκε πέντε ώρες για

να σπάσει το φράγμα του 1.000.000 followers. Η Τζένερ χρειάστηκε τέσσερις!

«Μα ποια είναι αυτή η γυναίκα;»

Οι αντιδράσεις που εισέπραξε η αποκάλυψή της είναι ως επί το πλείστον θετικές, αρχής γενομένης από την οικογένεια. Πέρα από την Κιμ Καρντάσιαν που έγραψε ένα ενθουσιώδες μήνυμα υποδοχής, η Κένταλ Τζένερ, ανέβασε το δικό της μήνυμα θερμής συμπαράστασης: «Να είσαι ελεύθερο τώρα όμορφο πουλί…».

Με τη φράση «Ποια είναι αυτή η γυναίκα και γιατί μου την έστειλες φωτογραφία;» αντέδρασε ο Ρομπ Καρντάσιαν, αδερφός της Κιμ, όταν εκείνη του έστειλε το εξώφυλλο. Οταν του εξήγησε ότι είναι η πατρική φιγούρα που τον μεγάλωσε, η αντίδραση ήταν επίσης θετική: «Μα είναι πολύ όμορφη…»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 65χρονη Κέιτλιν Τζένερ αναμένεται να κάνειτην πρώτη δημόσια εμφάνισή της στις 15 Ιουλίου, στην απονομή του βραβείου θάρρους Artur Ashe. Οπως γράφει ο διεθνής Τύπος και τα 10 παιδιά του -τα βιολογικά και όσα μεγάλωσε ως θετός πατέρας.

«Θα τον λέω πάντα Μπρους»

Η μητέρα του Μπρους Τζένερ, η 88χρονη Εστερ Τζένερ, δήλωσε χαρούμενη που το παιδί της έκανε αυτό που ήθελε η καρδιά του, όμως δήλωσε στο Access Hollywood: «Θα συνεχίσω να τον φωνάζω Μπρους γιατί αυτό είναι το όνομα που του δώσαμε εγώ κι ο πατέρας του. Είναι δύσκολο να συνηθίσω την αλλαγή, όμως είμαι χαρούμενη γι’ αυτόν… αυτήν».

Τι λένε οι διάσημοι

Πολλοί είναι οι celebrities που χειροκρότησαν την αποκάλυψη της Κέιτλιν Τζένερ: από την Ελεν Ντε Τζενέρις, που έγραψε «η ελπίδα μου για τον κόσμο είναι ότι όλοι μπορούμε να γίνουμε τόσο γενναίοι όσο η Κέιτλιν Τζένερ», μέχρι τη Μόνικα Λεβίνσκι και τη Σίντι Κρόφορντ, που έγραψε: «Η Κέιτλιν Τζένερ δείχνει τόσο όμορφη! Είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτήν και γι’ αυτό το εκπληκτικό εξώφυλλο του Vanity Fair».

Εντύπωση έκανε και η ανάρτηση του Γουίλ Φέρελ, ο οποίος τοποθέτησε μαζί τη φωτογραφία της Κέιτλιν Τζένερ από το Vanity Fair μαζί με αυτήν της Κρις Τζένερ -μαμάς των Καρντάσιαν και πρώην συζύγου του Μπρους Τζένερ, με τη λεζάντα: “Συγνώμη Κρις, αλλά η Κέιτλιν σε νίκησε…”.

Η Τζέσικα Λανγκ γίνεται… trend!

Μια από τις κορυφαίες αντιδράσεις είναι και αυτή της -Θεάς- Τζέσικα Λανγκ, με την οποία διαπιστώθηκε ομοιότητα με την εικόνα της Κέιτλιν Τζένερ, κάτι που έγινε αμέσως trend στο twitter! Η Τζέσικα Λανγκ κλήθηκε από τη «Mirror» να σχολιάσει κι απάντησε ρωτώντας: «Τι σημαίνει trend;». Κι όταν το έμαθε, δήλωσε… χαρούμενη! «Αυτό είναι υπέροχο, δεν έχω ακόμα δει ακόμα το εξώφυλλο, αλλά αφού λένε ότι μου μοιάζει, θα ψάξω να το δω…».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.