lhstesΝέα δεδομένα προκύπτουν από την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στη Νέα Αγχίαλο, όπου συνελήφθησαν δύο άτομα και ένας αυτοκτόνησε πριν πέσει στα χέρια των αρχών.

Ηδη έχει γίνει γνωστό, ο αυτόχειρας είναι ο Σπύρος Δραβίλας, ένας από τους ανθρώπους που είχε βοηθήσει στην απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού. Η «έκπληξη» όμως είναι ο Γρηγόρης Τσιρώνης, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον Σπύρο Χριστοδούλου.

Ο 37χρονος Τσιρώνης καταζητούνταν επί χρόνια από την ΕΛ.ΑΣ., ως ένας από τους «ληστές με τα μαύρα» και είχε επικηρυχθεί μαζί με τους αδελφούς Μάριο και Σίμο Σεϊσίδη λίγο μετά την επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής, για την οποία θεωρήθηκαν ύποπτοι, με το ποσό των 600.000 ευρώ ο καθένας.

Μάλιστα, ο Τσιρώνης ήταν εκείνος που αρχικά δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι ο Σπύρος Δραβίλας, προκαλώντας σύγχυση για την ταυτότητα του νεκρού, αλλά το ζήτημα ξεκαθαρίστηκε με τη λήψη DNA και την εξέταση των αποτυπωμάτων. Για αυτό το λόγο θεωρήθηκε ότι ο συλληφθέντας ήταν ένας ακόμη από τους καταζητούμενους για τη ληστεία στο Δίστομο, ο Γιώργος Πετράκος σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Οι Τσιρώνης και Χριστοδούλου μεταφέρθηκαν χθες στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.