Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κώστας Τάκκας: Η εμπλοκή του… σκανδαλιάρη παράγοντα της FIFA και σε σκάνδαλο με πορνό βίντεο (εικόνες)

Μάιος 30th, 2015 by Χρήστος Μίμης

Ο ΣΥΛΛΗΦΘΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ… ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ
ΤΑΚΚΑΣ FIFA
Το σκάνδαλο της FIFA με τις συλλήψεις μελών της το τελευταίο διάστημα είχε και… άρωμα ελληνικό με τον Κώστα Τάκκα.

Ο κυπριακής καταγωγής Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στα Νησιά Κέιμαν βρισκόταν στην λίστα του FBI με τους συλληφθέντες, ενώ στο… βιογραφικό του έχει και ένα σκάνδαλο με πορνό βίντεο.

Μέσα σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες με τον Τάκκα γυμνό και μόνο του στο κρεβάτι να απολαμβάνει προσωπικές στιγμές.

Το «δεξί χέρι» του προέδρου της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στα Νησιά Κέιμαν Τζέφρι Γουέμπ, ο οποίος πριν από τρία χρόνια ανέλαβε τη θέση του προέδρου της CONCACAF (Συνομοσπονδία της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων της Καραϊβικής) εκτός από τις κατηγορίες για offshore εταιρίες και οικονομικά σκάνδαλα, μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή του σε προσωπικές στιγμές κατέγραψε τα πάντα και μάλιστα το βίντεο βρίσκεται εδώ και καιρό σε site πορνογραφικού περιεχομένου.

iefimerida

This entry was posted on Σάββατο, Μάιος 30th, 2015 at 23:08 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΣΤΕΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply