2432543656 Άσχημα τα νέα για τον γυναικείο πληθυσμό καθώς πρόσφατη έρευνα αναφέρει ότι

τα κολάν, τα καλσόν, οι κορσέδες και οτιδήποτε ελαστικό μπορεί να βλάψει τα όργανα μιας γυναίκας.
Οι ειδικοί κατέληξαν ότι από τη φύση τους τα ελαστικά ρούχα συμπιέζουν σφιχτά το σώμα και μαζί με αυτό και τα εσωτερικά όργανα, όπως είναι το στομάχι και το έντερο, γεγονός που ενδεχομένως να προκαλέσει δυσάρεστες συνέπειες, με καταστροφικά μάλιστα αποτελέσματα.
Οι γιατροί εξηγούν ότι η συμπίεση αυτή μπορεί να επιδεινώσει την παλινδρόμηση του οξέος και την καούρα στο στομάχι, μπορεί να κάνει ακόμα χειρότερα ήδη υπάρχοντα

προβλήματα ακράτειας, ενώ μπορεί να οδηγήσει και σε διαβρωτική οισοφαγίτιδα. Στα λιγότερο επώδυνα προβλήματα, τα ρούχα αυτά μπορούν προσωρινά να προκαλέσουν φούσκωμα και αέρια.
Τα ελαστικά ρούχα επιπλέον, εμποδίζουν την κυκλοφορία του αίματος στους μηρούς όταν κάθεστε, με αποτέλεσμα να αυξάνετε τις πιθανότητες για τη δημιουργία θρόμβων ενώ παράλληλα εγκλωβίζουν την υγρασία, ενισχύοντας τις πιθανότητες για μολύνσεις και λοιμώξεις.
Οι γιατροί συμβουλεύουν τις γυναίκες να μην τα φορούν καθημερινά ή στην περίπτωση που επιμένουν να επιλέγουν μεγαλύτερο νούμερο.
Μάλιστα, το κλειδί για το ιδανικό μέγεθος χωρίς επιζήμιες για την υγεία καταστάσεις, είναι τα ελαστικά ρούχα να μπορείτε να τα βγάζετε χωρίς να «παλεύετε» μαζί τους.

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.