ΠΡΟΣΩΠΟ - ΜΑΤΙΑ Έχεις μπλε μάτια; Μάλλον είσαι ιδιοφυΐα.

Έχεις μπλε μάτια
Όσοι έχουν μπλε μάτια είναι πιο πιθανό να έχουν υψηλή επιχειρησιακή νοημοσύνη από εκείνους που έχουν πιο σκούρα μάτια, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο του Louisville. Οι ερευνητές βέβαια δεν έχουν βρει ακόμα το γιατί.

Αφήνεις δουλειές στη μέση
Μην πανικοβληθείς εάν έχεις αφήσει στη μέση ό,τι πρότζεκτ έχεις αναλάβει μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τoν επιχειρηματία Roger James Hamilton, είναι πολλοί εκείνοι, που, παρόλο που είναι πολύ έξυπνοι και δημιουργικοί, δεν είναι και τόσο καλοί στο multitasking. Σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων για να καταλάβετε, ανήκουν άτομα όπως η Oprah Winfrey και η Ellen Degeneres.

Σου αρέσει να ζωγραφίζεις μουτζούρες
Ή γενικά αφηρημένα σχέδια. Σύμφωνα με τους ερευνητές, όσοι έχουν υψηλή νοημοσύνη αναζητούν, συνήθως ασυναίσθητα, πολλούς εναλλακτικούς τρόπους για να εκφράσουν τη δημιουργικότητα και τις ιδέες τους. Σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων ανήκουν κορυφαίοι ζωγράφοι όπως ο Van Gogh και ο Picasso αλλά και μουσικές ιδιοφυΐες όπως ο Beethoven και ο Mozart.

Προτιμάς να ξενυχτάς από το να ξυπνάς νωρίς το πρωί
Σύμφωνα με έρευνα του London School of Economics, εκείνοι που κοιμούνται αργά το βράδυ είναι αρκετά πιο έξυπνοι από εκείνους που συνηθίζουν να κοιμούνται πιο νωρίς. Η έρευνα αυτή έρχεται να συμπληρώσει και ένα ακόμη συμπέρασμα Γερμανών ερευνητών, σύμφωνα με το οποίο το να κοιμόμαστε γύρω στη 1 το βράδυ και το να ξυπνάμε μετά τις 12 το μεσημέρι, κάνει πολύ καλό στη ψυχική μας υγεία.

Δεν αντέχεις εκείνους που κάνουν περίεργους ήχους όταν τρώνε
Δεν αντέχεις τους ήχους που κάνουν τα σακουλάκια των τσιπς; Μάλλον είσαι ιδιοφυΐα. Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου Northwestern, όσοι έχουν υψηλή νοημοσύνη, ενοχλούνται και αποσπώνται εύκολα από εξωτερικούς θορύβους.

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.