ποδηλατοΣοβαρά κινδύνευσε η ζωή ενός 12 χρονου μαθητή που διασκέδαζε στο «υποτυπώδες» skate park που βρίσκεται έξω από το κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών.

Ο μαθητής της έκτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου, το απόγευμα της Τρίτης (26/05), στην προσπάθειά του να κάνει άλμα με το ποδήλατό του, η ξύλινη «ράμπα» υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει, να χτυπήσει στο κεφάλι και να χάσει προσωρινά τις αισθήσεις του.

Άμεσα έφτασε στον χώρο, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον μαθητή, που ευτυχώς ανέκτησε τις αισθήσεις του, στο Νοσοκομείο.

«Καθημερινά, στον συγκεκριμένο χώρο συγκεντρώνονται μαθητές με ποδήλατα και skate board όπου επιχειρούν επικίνδυνα άλματα, βάζοντας σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα, χρησιμοποιώντας τις «αυτοσχέδιες» κατασκευές που υπάρχουν στον συγκεκριμένο χώρο. Πρέπει να απομακρυνθούν από τους αρμοδίους άμεσα από εκεί, όλες αυτές οι ψευτοκατασκευές γιατί θα θρηνήσουμε θύματα» μετέφεραν στο Star-fm.gr γονείς παιδιών .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.