thelete-na-adunatisete-fate-sokolatopita.w_l Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Κι όμως! Επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι το επιδόρπιο μπορεί να κάψει τις θερμίδες και να μας βοηθήσει να χάσουμε βάρος.Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Κι όμως! Επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι το επιδόρπιο μπορεί να κάψει τις θερμίδες και να μας βοηθήσει να χάσουμε βάρος.

Συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε ότι η καλύτερη στιγμή για να καταναλώσουμε γλυκά είναι το πρωί κι αυτό επειδή ο μεταβολισμός μας είναι περισσότερο δραστήριος από οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας.

Επίσης, κάποιος που καταναλώνει γλυκά ή μπισκότα σε ένα πρωινό που περιλαμβάνει πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, δεν έχει την όρεξη και τη λαχτάρα για γλυκό αργότερα.

Ετσι, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ο οργανισμός προλαβαίνει να κάψει τις θερμίδες, χωρίς να γεννιέται η επιθυμία για περισσότερα γλυκά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει να το δοκιμάσετε!

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.