gynaika-problimatismeni-708 Είναι αρκετά συνηθισμένο και μπορεί να καταστρέψει τη σεξουαλική τους ζωή.

Μπορεί να φαίνεται παράλογο οι άνθρωποι να είναι αλλεργικοί στο σπέρμα, εξ αιτίας του γεγονότος ότι είναι προϋπόθεση για την αναπαραγωγή του είδους, όμως ο Dr Μάικλ Κάρολ, λέκτορας στην αναπαραγωγική επιστήμη του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ Μετροπόλιταν, υποστηρίζει πως έρευνα που έχει κάνει, η οποία όμως ακόμη δεν έχει δημοσιευτεί, δείχνει ότι μέχρι και 12% των γυναικών (δηλαδή 1,2 στις 10) μπορεί να έχουν την αλλεργία.

Οπως υποστηρίζει, γυναίκες μεταξύ 20 και 30 είναι εκείνες που βάλλονται περισσότερο και στις οποίες εμφανίζονται αμέσως τα συμπτώματα μέχρι και μία ώρα μετά το σεξ. Αυτές που έχουν αλλεργία αντιδρούν έτσι με όλους τους συντρόφους με τους οποίους έχουν έρθει σε επαφή, ένδειξη που ενισχύει το γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν έχει ψυχολογική βάση.

Αυστραλοί επιστήμονες θεωρούν ότι αυτή η αλλεργία, μπορεί να είναι αιτία μιας άλλης πολύ σοβαρής πάθησης της ενδομητρίωσης η οποία πλήττει στο Ηνωμένο Βασίλειο 1 στις 10 γυναίκες.. Η συγκεκριμένη ασθένεια προκαλείται από τα ενδομήτρια κύτταρα και μπορεί να προκαλέσει ακόμα και στειρότητα.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.