ευζηνΜε την επίδοση των αποτελεσμάτων σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας, ολοκληρώθηκε  και τη φετινή σχολική χρονιά, στο 4ο 12/Θ Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών το πρόγραμμα ΕΥΖΗΝ.

Οι καταγραφές είναι ανώνυμες και θα χρησιμεύσουν στους γονείς των μαθητών μας να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ για το ΕΥΖΗΝ

Το ΕΥΖΗΝ αποτελεί ένα πρωτοποριακό Πρόγραμμα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, το οποίο υλοποιείται με τη συνεργασία των Υπουργείων Παιδείας & Θρησκευμάτων και Πολιτισμού & Αθλητισμού, έχοντας ως τελικό αποδέκτη το σύνολο του μαθητικού πληθυσμού της χώρας.

Το Πρόγραμμα καταγράφει και αξιολογεί διαχρονικά διάφορες παραμέτρους υγείας των μαθητών, ενώ μέσα από παράλληλες δράσεις παρεμβαίνει στην καθημερινότητα της ελληνικής οικογένειας, του σχολείου και της κοινωνίας, έχοντας ως κεντρικό άξονα την προώθηση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής. Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η διασφάλιση της υγιούς ανάπτυξης
των παιδιών και των εφήβων μέσα από την υιοθέτηση ισορροπημένωνσυνηθειών
διατροφής και σωματικής δραστηριότητας.

Ευχαριστούμε θερμά τις γυμνάστριες Μυροφόρα Παπαδοπούλου και Κωνσταντία Γούλια για την εξάμηνη ενασχόληση τους με το πρόγραμμα και την έγκαιρη υλοποίησή του και τη δασκάλα πληροφορικής Σπυριδούλα Καρανάτσιου για τις καταγραφές.

Ο Διευθυντής

Φώτιος Μπαζάκας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.