NUTRILITE 1«Μεσογειακή Διατροφή: Τα οφέλη, το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον» αλλά και ο ρόλος των συμπληρωμάτων διατροφής στην καθημερινότητα μας ήταν το θέμα της μελέτης που παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα της Δέσποινας Γάκη (ανεξάρτητη συνεργάτης της Amway Hellas), στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της σειράς συμπληρωμάτων διατροφής Nutrilite στην πόλη των Γρεβενών.

NUTRILITE 2Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η διευθύντρια πωλήσεων της Amway Hellas κα Μανώλια Μαυράκη.

NUTRILITE 4NUTRILITE 6Η κα Μαυράκη αναφέρθηκε στα οφέλη της σωστής διατροφής και στους 4 πυλώνες της Nutrilite – φιλοσοφία για βέλτιστη υγεία

1. Τακτική άσκηση,

2. Επαρκής ανάπαυση,

3. Θετική ψυχική στάση και

4. Καλα ισορροπημένη διατροφή.

NUTRILITE 5Επίσης ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην έρευνα της κυρίας Αρτεμις Σιμοπούλου ( M.D. Πρόεδρος του Κέντρου Γενετικής, Διατροφής και Υγείας (The Center for Genetics, Nutrition and Health)- Ουασιγκτον, ΗΠΑ) σχετικά με τα οφέλη των ω3 στον οργανισμό.

Όπως τόνισε η κ. Μαυράκη σε αυτη τη σύγχρονη και αγχωτική ζωή που ζούμε όλοι μας χρειαζόμαστε συμπληρώματα διατροφής.

NUTRILITE 9 Στο τέλος αναφέρθηκε στα πρώτα 3 συμπληρώματα διατροφής που προστέθηκαν στο χαρτοφυλάκιο της Nutrilite της Amway Hellas, τη βιταμίνη Daily που είναι η βάση των βιταμινών, τη βιταμίνη C σταδιακής απελευθέρωσης, και τη βιταμίνη Ω3. Επίσης αναφέρθηκε και στα υπάρχοντα συμπληρώματα διατροφής: τη φυτική πρωτεΐνη, τις ίνες και τους μειωτές υδατανθράκων και λιπαρών, καθώς και ότι σιγά σιγά θα ολοκληρωθεί όλο το χαρτοφυλάκιο της Nutrilite.

NUTRILITE 8Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γρεβενών σε μια πολύ όμορφη και άνετη ατμόσφαιρα, η οποία βοήθησε στο να ξεκινήσει μια συζήτηση, όπου οι παρευρισκόμενοι έθεσαν τα δικά τους ερωτήματα σχετικά με τα φυτικά συμπληρώματα διατροφής.
NUTRILITE 3
Στην αίθουσα παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών.

NUTRILITE 7

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.