pente-polutimes-sumboules-gia-to-pws-na-foreseis-takoun_2.w_l Σε περίπτωση που δεν τα πας καλά με το τακούνι, ιδού μια ευκαιρία να…αλλάξεις τη σχέση σου μαζί του. Τήρησε ευλαβικά τις κάτωθι πέντε συμβουλές και δεν θα χάσεις.

Τις κοιτάς και απορείς: Μα καλά, πως μπορούν να «χειρίζονται» με τόση άνεση τα τακούνια; Μήπως γεννήθηκαν μ’ αυτά; Κι όμως, υπάρχουν μερικά μικρά μυστικά που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη ακόμα και σε… δυσθεώρητο ύψος.

Ιδού πέντε πολύτιμες συμβουλές για να μη μένετε «κολλημένες» στα flat:

1. Η πλατφόρμα είναι σωτήρια!

Ανεξάρτητα απ’ ότι είναι καλοκαίρι και οι πλατφόρες προτείνονται, ο συγκεκριμένος τύπος παπουτσιού αποτελεί την πλέον δημοφιλή επιλογή τη συγκεκριμένη περίοδο. Χωρίς να θυσιάζεις ύψος, η πλατφόρμα προσφέρει καλύτερη στήριξη και αποτελεί την πλέον δημοφιλή επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες.

2. Αγάπησε το χοντρό τακούνι

Δεν είναι μόνο ότι προσφέρουν καλύτερη στήριξη χάρη στη ευρύτερη επιφάνεια που καλύπτουν και τα υλικά κατασκευή τους, ενώ παραμένουν στις top επιλογές κορυφαίων fashion bloggers. Είναι και ότι τα χοντρά τακούνια – γιατί περί αυτών ο λόγος – είναι πολύ περισσότερο βολικά και λιγότερο κουραστικά.

3. Extra πολύτιμη συμβουλή: το βάρος στο πέλμα

Ο πόνος που προκαλείται από το λεπτό τακούνι αντιμετωπίζεται ότι μετατοπίζει κανείς το βάρος του την ώρα που τα φορά από τα δάχτυλα στο πέλμα και αντιστρόφως.

4. Διάλεξε παπούτσια που καλύπτουν το πάνω μέρος του ποδιού

Δεν είναι μόνο ότι τα περίτεχνα δεσίματα και σχέδια ομορφαίνουν το παπούτσι. Είναι κυρίως το ότι προσφέρουν καλύτερη στήριξη και χαρίζουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

5. Μη λυπάσαι να διαθέσεις ένα μεγάλο ποσό

Δεν είναι μόνο το τζιν, το llitle black dress ή το λευκό πουκάμισο. Και το παπούτσι με τακούνι είναι μια all time classic αγορά στην οποία οφείλει κανείς να δίνει βάρος. Καλύτερα, λοιπόν, να επενδύσει κανείς σε κάτι λιγότερο φτηνό, καλό και προσεγμένο παρά σε πρόχειρες, φθηνές λύσεις που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τον προδώσουν.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.