ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
σιαφαρικας 1Σπουδαία εμφάνιση και στην Τουρκία για τους Έλληνες αναβάτες, με τον Βασίλη Σιαφαρίκα να … κάθεται στο γνώριμο κορυφαίο σκαλί.

Γράφει ο Πρόεδρος του ΜΟΓ και αντιπρόεδρος της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ Γιάννης Σιούλης στο facebook:

Τα πήραν όλα οι Έλληνες Αθλητές στον 2ο Αγώνα Enduro για το Πρωτάθλημα Ανατολικής Ευρώπης τελείωσε πριν από λίγο στο Kastamonou (Κασταμονή) της Τουρκίας, στον οποίο συμμετείχαν 140 Αθλητές.
Ε1 – 1ος Μιχάλης Ντουζένης – ΛΕ.ΜΟ.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
Ε2 – 2ος Γιάννης Τρίγκας – ΜΟ.ΛΕ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
____3ος Αλέξης Ζώρας – ΜΟ.ΛΕ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ε3 – 1ος Βασίλης Σιαφαρίκας – Μ.Ο.ΓΡΕΒΕΝΩΝ
EJ – 2ος Αρτέμης Σφηναρολάκης – Μ.Ο.ΚΑΣΤΡΟΡΙΑΣ
EV – 1ος Θανάσης Γκαγκανάτσιος – ΜΟ.ΛΕ.ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
Βγήκαν τα πρώτα έξοδα για το ISDE στη Σλοβακία τον Σεπτέμβριο.

Δείτε εικόνες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

enduro 6

σιαφαρικας 1

σιαφαρικας 2

enduro 1

enduro 2

enduro 3

enduro 4

enduro 5

σιαφαρικας 3

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο Δήμος Γρεβενών με αίσθημα υπερηφάνειας συγχαίρει τον αθλητή του ΜΟΓ Βασίλη Σιαφαρίκα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο 2ο Αγώνα Enduro του Πρωταθλήματος Ανατολικής Ευρώπης και τον αθλητή του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών Γιώργο Παπαιωάννου για την εντυπωσιακή νίκη του στο αγώνισμα των 1000 μέτρων στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου στα Ιωάννινα.

Οι επιδόσεις των νέων της πόλης μας, τους τελευταίους μήνες, στον αθλητισμό είναι αξιέπαινες και ευελπιστούμε να αποτελέσουν την αρχή λαμπρών επιτυχιών και για τους υπόλοιπους αθλητές των συλλόγων. Ιδιαίτερα για τα αγωνίσματα του στίβου ο Δήμος Γρεβενών με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει την αναμενόμενη ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής του ταρτάν του γηπέδου στο προσεχές διάστημα, ώστε να εξασφαλίζονται αξιοπρεπείς συνθήκες προπόνησης για τους αθλητές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.