erwtiko-wroskopio-kalokairi-2014-zwdia  Μπορεί να νιώσετε

έτοιμοι να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας με την σεληνη στο ζωδιο του παθιασμένου κριου, και ίσως να είστε και αρκετά γενναίοι ώστε να το κάνετε στην πραγματικότητα. Το πρόβλημα είναι η δύσκολη αντίθεση ανάμεσα στον αρη και τον κρονο που μπορεί να σας αφήσει ανικανοποίητους στο τέλος. Ίσως υπάρξουν καταστάσεις πέρα από τον έλεγχό σας, οι οποίες θα σας εμποδίσουν εσάς και τον σύντροφό σας να συναντηθείτε, ή ίσως σας απορρίψουν. Όλα εξαρτώνται από την κατάσταση.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε; Αφήστε τις ερωτικές κινήσεις για το Σάββατο ή την Κυριακή, όπου η σεληνη θα είναι στο ζωδιο του ταυρου που υποστηρίζει τον αισθησιασμό.

Επίσης, το Σάββατο η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον ποσειδώνα, ενισχύοντας το ρομάντζο και το παραμύθι. Αυτό το σαββατοκύριακο, η επιτυχία στον ερωτ εξαρτάται από την σωστή στιγμή.

Δεν θα υπάρχουν μεσαίες καταστάσεις αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο όσον αφορά το πόσο τυχερά θα είναι τα δώδεκα zodia στον ερωτα. Ή θα είναι πολύ τυχερά, ή καθόλου.

Τα τυχερά zodia είναι το ζωδιο του ταυρου, του καρκινου, της παρθενου, του σκορπιου, του αιγοκερω και των ιχθυων.

Από την άλλη μεριά, τα zodia που δεν θα ευνοηθούν ιδιαίτερα είναι το ζωδιο του κριου, των διδυμων, του λεοντα, του ζυγου, του τοξοτη και του υδροχοου.

astrolive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.