dabid 2Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ χοροστάτησε στον Εσπερινό της εορτής της Αγίας Γλυκερίας την Τρίτη 12-5-2015 στο χωριό Βάρη Γρεβενών, στο επίκεντρο του προ 20ετίας καταστροφικού σεισμού. Κατά τη διάρκεια του εσπερινού καθαγιάστηκε η ιερά εικόνα της Αγίας Γλυκερίας, στην οποία θα είναι πλέον αφιερωμένος ο νέος ναός του χωριού, κατόπιν προτάσεως των κατοίκων του, εις ανάμνηση και ευχαριστία της από του σεισμού σωτηρίας.

dabid 1

Την Τετάρτη το βράδυ, 13 Μαΐου 2015, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γρεβενών κ. Δαβίδ, τελέστηκε ιερά αγρυπνία, ευχαριστίας για την Θεία Πρόνοια και φιλανθρωπία κατά τον σεισμό της 13-5-1995.

Επίσης, με αφορμή τις επικείμενες Πανελλαδικές εξετάσεις, διαβάστηκε από τον Σεβασμιώτατο ειδική ευχή στους παρευρισκόμενους μαθητές προς φωτισμό και ευόδωση των προσπαθειών τους. Στους μαθητές επιδόθηκε από τον Σεβασμιώτατο, ως ευλογία, ένα στυλό με την ευχή για καλή επιτυχία στην ζωή τους μαζί με μία εικόνα της Παναγίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.