conditioner

Συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε το κοντίσιονερ για να ενυδατώνετε και να μαλακώνετε τα μαλλιά σας. Εμείς σας δίνουμε άλλα 5 πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτό. Δείτε τα! Μακιγιάζ Γιατί να αγοράζετε ακριβά καθαριστικά προσώπου ενώ μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιείτε το κοντίσιονερ για να κάνετε την ίδια δουλειά; Bάλτε λίγο προϊόν στο πρόσωπό σας και αφαιρέστε εύκολα το μακιγιάζ από αυτό.

Δαχτυλίδι Για να αφαιρέσετε ένα δαχτυλίδι που έχει σφηνώσει και δεν λέει να βγει από το δάχτυλό σας μπορείτε να βάλετε λίγο κοντίσιονερ (μια σταγόνα μόνο, δεν χρειάζεται παραπάνω) και αυτό θα βγει αμέσως.

Πόδια Για να μαλακώσετε και να ενυδατώσετε τα ξηρά από το ξύρισμα πόδια σας μπορείτε να τους βάλετε λίγο κοντίσιονερ. Αυτό δρα σαν λοσιόν για τα πόδια σας και επαναφέρει την χαμένη τους απαλότητα.

Εργαλεία Για να μην πιάσουν σκουριά τα εργαλεία σας πλύντε τα πού και πού με λίγο κοντίσιονερ. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα ξανασκουριάσουν ποτέ. Δείτε επίσης ποια είναι τα πιο σημαντικά εργαλεία που πρέπει να έχετε στο σπίτι σας.

Ρούχα Καθαρίστε τον λεκέ στα μεταξωτά σας ρούχα ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία: Γεμίστε μια λεκάνη με ζεστό νερό (για λευκά) ή κρύο νερό (για χρωματιστά). Προσθέστε 1 κ.σ. κοντίσιονερ. Βουτήξτε μέσα το λεκιασμένο μεταξωτό και αφήστε το να μουλιάσει για μερικά λεπτά. Βγάλτε το από τη λεκάνη, ξεπλύντε το και απλώστε το να στεγνώσει.

the home issuee

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.