κκε 7Eκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (12/05), στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΕΚ στα Γρεβενά, υπό την αιγίδα της Ένωση Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας και το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών – Ειδών Εστίασης Κέντρων Ψυχαγωγίας – Καφενείων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Γρεβενών με αντικείμενο Νέες Γαστρονομικές Γεύσεις των Γρεβενιώτικων Προϊόντων.

Ο Σεφ Γιάννης Κύρκος μίλησε για το σεμινάριο:

Ο ιδιοκτήτης του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΚΕΚ Γρηγόρης Τσαπατσάρης:


Δείτε εικόνες:
(Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

κκε 20

κκε 19

κκε 18

κκε 1

κκε 17

κκε 16

κκε 15

κκε 14

κκε 13

κκε 12

κκε 11

κκε 10

κκε 9

κκε 8

κκε 7

κκε 6

κκε 5

κκε 4

κκε 3

κκε 2

Η Ένωση Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας και το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών – Ειδών Εστίασης Κέντρων Ψυχαγωγίας – Καφενείων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Γρεβενών σε συνεργασία με την ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος ) πραγματοποίησαν με επιτυχία επιδοτούμενα σεμινάρια σε δύο κλάδους.

  1. Κρεοπωλεία Γρεβενών με αντικείμενο : Διαχείριση Υγιεινή και Ασφάλειας Τροφίμων σε κρεοπωλεία.
  2. Εστιάτορες Γρεβενών με αντικείμενο : Νέα Διατροφικά και Γαστρονομικά Πρότυπα, με κύριο στόχο την προώθηση των τοπικών τροφίμων και ποτών

Οι  επιχειρήσεις επιδοτήθηκαν με χρηματικά ποσά και επιπλέον έλαβαν πιστοποιητικό αναβάθμισης των επιχειρήσεων τους.

Η εκτέλεση των σεμιναρίων έγινε στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΕΚ, που διαθέτει άψογη υποδομή και άριστη τεχνογνωσία και εξυπηρέτηση .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

       ΠΡΟΕΔΡΟΣ:     ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.