lartigiano Το μυστικό της επιτυχίας της L’Artigiano είναι η υψηλή τεχνογνωσία, η συνεχής υποστήριξη και οι αγνές πρώτες ύλες, ενώ τα πιάτα της, κυρίως πίτσα και ζυμαρικά, είναι μαγειρεμένα με μεράκι και ξεχωρίζουν για την γνήσια ιταλική γεύση τους, αφού παρασκευάζονται από Ιταλό chef.

Η L’Artigiano είναι από τις λίγες εταιρείες που επιδιώκει την παρουσία των καταναλωτών στα καταστήματά της γιατί θέλει οι πελάτες της να γνωρίζουν το χώρο και τις διαδικασίες που επιτελούνται για την παραγωγή των γευμάτων τους, καθώς αυτά παρασκευάζονται επιτόπου αμέσως μετά την λήψη της παραγγελίας. Η ποιότητα των προϊόντων είναι διαχρονική αξία για την εταιρεία και αποτελεί στοιχείο που την διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό. Αυτό, επιβεβαιώνεται και μέσα από έρευνες αγοράς, στις οποίες οι καταναλωτές την κατατάσσουν σε εξέχουσα θέση.

Ακόμα περισσότερες γεύσεις από την L’Artigiano…

Η L’Artigiano έχει προσθέσει στο μενού της 4 νέα πιάτα αυθεντικής ιταλικής γεύσης:

  • “Tortelloni Porcini” -“τορτελόνι” γεμιστά με άγρια μανιτάρια πορτσίνι, πάστα τρούφας και αυθεντική παρμεζάνα αρωματισμένα με ελαφριά κρέμα γάλακτος,
  • “Rigatoni Mare Monti” – “ριγκατόνι” με ολόφρεσκα μανιτάρια σαμπινιόν, γαρίδες, σκόρδο και φρέσκο βούτυρο σβησμένα σε λευκό κρασί,
  • “Ravioli Ricotta e Spinaci” – “ραβιόλι” γεμιστά με σπανάκι και ρικότα πασπαλισμένα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, φρέσκο βούτυρο και  αρωματικό φασκόμηλο, καθώς και
  • “Linguine Prosciutto e Funghi” – “λιγκουίνι” με αυθεντικό προσούτο τύπου San Daniele, μανιτάρια  σαμπινιόν, δεμένα με μια ελαφριά κρέμα γάλακτος.

Η L’Artigiano παρέχει έκπτωση 50% σε όλες τις πίτσες για κάθε παραγγελία online ή με τη χρήση εκπτωτικού κουπονιού και 30% σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

Η L’Artigiano, η μεγαλύτερη αλυσίδα delivery ιταλικού φαγητού στην Ελλάδα, διαθέτει 16 καταστήματα στην περιοχή της Αττικής και 3 καταστήματα σε Κόρινθο, Καλαμάτα και Χαλκίδα αντίστοιχα.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η παρασκευή γευμάτων με βάση ποιοτικές α΄ ύλες και ιταλική παράδοση σε προσιτές τιμές στοχεύοντας στη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη.  Για το λόγο αυτό διαθέτει ειδικό τμήμα ποιοτικού ελέγχου ενώ η προετοιμασία του φαγητού πραγματοποιείται σε υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις από εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Όλες οι λειτουργίες από την αγορά, την παρασκευή μέχρι και τη διανομή του φαγητού ελέγχονται από πιστοποιημένα πρότυπα ποιότητας ISO.

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.