περ 2Συνάντηση με στόχο την παροχή διευκρινίσεων για τη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη Στρατηγική της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την Κοινωνική Ένταξη και την Καταπολέμηση της Φτώχειας για την Προγραμματική Περίοδο 2014-20120, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12-05-2015 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
περ 4
Η συνάντηση αποτελεί συνέχεια της σύσκεψης της προηγούμενης Πέμπτης, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Σταύρο Γιαννακίδη, το στέλεχος της Διαχειριστικής Αρχής Χρήστο Καραντίνο, παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου σε θέματα ΕΣΠΑ Κυριάκου Ιωαννίδη, με τους εκπροσώπους των δήμων και των προνοιακών δομών τους από όλη την περιφέρεια, καθώς και των διευθύνσεων πρόνοιας κάθε Περιφερειακής Ενότητας.
περ 3
Όπως τόνισε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Γιαννακίδης η παροχή διευκρινίσεων είναι απαραίτητη σε αυτό το στάδιο της διαβούλευσης, προκειμένου να υπάρχει ετοιμότητα από πλευράς φορέων που συμμετέχουν και στη συνέχεια ετοιμότητα ένταξης του έργου. Πρόσθεσε, επίσης, ότι στόχος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είναι η εγκατάσταση ηλεκτρονικής πλατφόρμας σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και σε εθνικό επίπεδο “και το πιο σημαντικό είναι να βρούμε τους “αόρατους” συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και χρειάζονται βοήθεια”.

Εκ μέρους της Διαχειριστικής Αρχής ο Χρ. Καραντίνος έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις και απάντησε στις ερωτήσεις για την συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου.
περ 1
Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των Δήμων από όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τις διευθύνσεις πρόνοιας τους, οι διευθύνσεις πρόνοιας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και το σύνολο σχεδόν των φορέων, οι οποίοι έθεσαν τα ερωτήματά τους, προκειμένου να προχωρήσουν στην καταγραφή των ευπαθών ομάδων και στην κατάρτιση καταλόγων με τους δυνητικούς δικαιούχους, ώστε να προχωρήσουν εν συνεχεία στην ενίσχυσή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.