αννυ Πολλές φορές ορισμένα γεγονότα, άσχετα μεταξύ τους, δημιουργούν τέτοιες τραγικές συμπτώσεις που

θα έλεγε κανείς πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κι όμως, η Μιχαήλ Βόδα, ο δρόμος στον οποίο έμενε η μικρούλα Άννυ κουβαλάει μια συγκεκριμένη «κατάρα».

Όπως αναφέρει στον Ελεύθερο Τύπο η Σουζάνα Ασένοβα, ιδιοκτήτρια ψιλικατζίδικου δίπλα από το σπίτι όπου δολοφονήθηκε άγρια η 4χρονη Άννυ, μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από το μαγαζί της, στον αριθμό 26, στις 18 Ιανουαρίου 2013 είχε βρεθεί μέρα μεσημέρι νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του 56χρονος, υπάλληλος σούπερ μάρκετ. Το θύμα εντοπίστηκε δεμένο με σχοινιά και φιμωμένο με μια κάλτσα στο στόμα.. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, πέθανε από ασφυξία.

Η πόρτα του σπιτιού ήταν παραβιασμένη και κλειδωμένη από μέσα. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής εκτιμούν ότι ο 56χρονος φώναξε και αντιστάθηκε απέναντι στον δολοφόνο του. Οι γείτονες, δυστυχώς, δεν άκουσαν τίποτα.

Οι φωνές ανθρώπων που πέφτουν θύματα κτηνώδους βίας στην «καταραμένη» οδό χάνονται ως δια μαγείας. Έτσι έγινε και στην περίπτωση της 22χρονης Adisa. Ο μαστροπός που την έφερε από την πατρίδα της στην Ελλάδα, υποσχόμενος μια καλύτερη τύχη, τη φυλάκισε σε διαμέρισμα-κελί στη Μιχαήλ Βόδα. Το ίδιο έκανε και σε δεκάδες άλλες κοπέλες πριν από αυτήν.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.