4d6d3df269546827fd20816c2996e16a_L

Την 10η Μαΐου οι μανούλες έχουν την τιμητική τους αφού γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.

Ένα φιλί, μια αγκαλιά, ένα σ’ αγαπώ και ένα χάδι σίγουρα είναι τα καλύτερα δώρα για όλες τις μαμάδες.

Τι θα λέγατε όμως και για ένα οικονομικό αλλά ιδιαίτερο δώρο; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω ιδέες και επιλέξτε το δώρο εκείνο που εκφράζει περισσότερο τη μαμά σας και ταιριάζει στο στυλ της.

Ένα βιβλίο

Στις περισσότερες μαμάδες αρέσει το διάβασμα. Τώρα λοιπόν που το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, τι καλύτερο για παρέα από ένα βιβλίο; Επιλέξτε ένα ανάλογα με τα γούστα της – μυθιστόρημα, ποίηση, φιλοσοφία, ψυχολογία.

Εμείς προτείνουμε το μυθιστόρημα «Η αμαρτία της ομορφιάς». Πρόκειται για την ιστορία ενός απόλυτου έρωτα σε ταραγμένα χρόνια. Όταν η ομορφιά θεωρείται αμαρτία κι οι πράξεις και τα λόγια των ανθρώπων συναγωνίζονται σε αγριότητα τα πεδία των μαχών, τότε τα πάντα μπορεί να συμβούν.

Μπλούζα με ρίγες

Μπλούζα με ρίγες και επιγραφή από Axel. Ιδανική για τις απογευματινές βόλτες.

Άρωμα Brit Rythm Floral

Αισθησιακό, λουλουδάτό με μια αναπάντεχη φρουτένια δόση. Δροσερές νότες κορυφής  από φρούτα οπωρώνα και λεμόνι και πορτοκάλι Σικελίας ανοίγονται σε μεθυστικές νότες καρδιάς από γιασεμί Αιγύπτου, άνθος λωτού και δροσερό λιλά. Νότες βάσης από κεχριμπαρένια, βρεγμένα ξύλα και μόσχο προσδίδουν ένα θερμό και ξηρό τελείωμα.

Μαντήλι

Καλοκαιρινό και μοδάτο τυρκουάζ μαντήλι από το Achilleas Accessories. Ποια μαμά δεν θα το λατρέψει;

Τσάντα

Τσάντα shopper από καραβόπανο, διπλή όψεως με ριγέ σχέδιο στο εσωτερικό της.

Κολιέ

Κομψό και πολύτιμο μενταγιόν “mommy”, ειδικά σχεδιασμένο για όλες τις μανούλες!

Λουλούδι

Σε ποια μαμά δεν αρέσουν τα λουλούδια; Δεν έχετε λοιπόν παρά να πάρετε την μανούλα σας βόλτα και να πάτε μαζί στην Ανθοκομική έκθεση που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά. Οι πύλες της έκθεσης θα είναι ανοιχτές έως και τις 17 Μαΐου, από τις 10 το πρωΐ έως και τις 9 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.

baby

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.