Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι 6 κακές συνήθειες που σας ωφελούν

8 Μαΐου, 2015 by Σταματίνα

kakessunitheispoumaskanounkalo

Δεν είναι λίγες οι φορές που κατά την διάρκεια της ημέρας ακούτε να μην κάνετε το ένα και το άλλο γιατί κάνουν κακό στην υγεία σας.

Κι όμως, υπάρχουν, ορισμένα πράγματα που όταν γίνονται με μέτρο μπορούν να την βελτιώσουν και να την ενισχύσουν.

Σας παρουσιάζουμε τα 6 «κακά» πράγματα που κάνουν καλό:

Κόκκινο κρασί

Ολοι ανεξαιρέτως γνωρίζουν την ευεργετική επίδραση που έχει στην υγεία της καρδιάς ένα ποτήρι κόκκινο κρασί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, μελέτες έχουν αποκαλύψει πως μπορεί να βοηθήσει στη μη εμφάνιση καρκίνου του στήθους.

Σοκολάτα

Λάτρεις της σοκολάτας ενωθείτε και απολαύστε την! Η σοκολάτα είναι πλούσια σε φλαβονοειδή τα οποία είναι αντιοξειδωτικά και προστατεύουν από την φραγή των αρτηριών.

Μπύρα

Σύμφωνα με έρευνα, η μπύρα όταν καταναλώνετε με μέτρο μπορεί να προστατεύσει την καρδιά.

Video games

Κι όμως τα video games σας βοηθούν στην γρηγορότερη αφομοίωση πληροφοριών και ενισχύουν τις ικανότητες που σχετίζονται με την επίλυση προβλημάτων.

Καφές

Μελέτη έδειξε πως η καφεΐνη έχει τη δυνατότητα να προστατεύσει τις γυναίκες από κατάθλιψη.

Αγχος

Είναι γνωστό ότι το άγχος είναι ανθυγιεινό. Ωστόσο, σε χαμηλά επίπεδα το στρες μπορεί να ενισχύσει τη δύναμη του εγκεφάλου σας με την ενίσχυση των συνδέσεων μεταξύ των υφισταμένων νευρώνων στον εγκέφαλό σας.

iefimerida

This entry was posted on Παρασκευή, 8 Μαΐου, 2015 at 20:32 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply