Επίσημες ανακοινώσεις
Ο 27χρονος κατά τη μεταφορά του στα δικαστήρια Ευελπίδων   -Φωτογραφία  Intime
Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η 25χρονη μητέρα της Άννυ γνώριζε για την ανθρωποκτονία της κόρης της, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις στις οποίες προχώρησε η Αστυνομία σχετικά την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι Αρχές μιλούν για ένα ειδεχθές και πρωτόγνωρο τόσο για τα ελληνικά δεδομένο όσο και σε διεθνές επίπεδο έγκλημα με δράστη τον 27χρονο πατέρα της Άννυ, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας, βρέθηκε αίμα της τετράχρονης, αλλά και του 27χρονου σε διάφορα σημεία του διαμερίσματος επί της Μιχαήλ Βόδα, καθώς σε πολλά αντικείμενα όπως σε σεντόνια, παπλώματα, μαχαίρι κλπ.

Το έγκλημα έγινε μεταξύ 8-9 Απριλίου μέσα στο υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε ο πατέρας της 4χρονης. Η σορός του άτυχου κοριτσιού «εξαφανίστηκε με ιδιαίτερα ειδεχθή τρόπο», γεγονός που όπως τόνισε η Αστυνομία «καθιστά αδύνατη την ανεύρεσή της».

Κατά την διάρκεια των επίσημων ανακοινώσεων οι Αρχές ζήτησαν από τις κάμερες να βγουν από το χώρο προκειμένου να γίνουν πιο λεπτομερείς περιγραφές του εγκλήματος.

Οι γονείς της τετράχρονης οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Ο 27χρονος δεν ζήτησε προθεσμία, οπότε θα απολογηθεί άμεσα, ενώ η 25χρονη μητέρα αναμένεται να απολογηθεί στις 7 Μαΐου.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.