παοκ βολεϊΜε τα τρόπαια του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος βρέθηκε σήμερα στο Λευκό Πύργο ο νταμπλούχος της φετινής αγωνιστικής περιόδου της Volley League, ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες (συνοδευόμενοι κάποιοι από τις οικογένειές τους), το τεχνικό επιτελείο και στελέχη της διοίκησης, έδωσαν ραντεβού στο σημείο αναφοράς της πόλης της Θεσσαλονίκης για τις καθιερωμένες φωτογραφίες με τις πολύτιμες κούπες που κατέκτησαν (κερδίζοντας και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις τον Ολυμπιακό), τις οποίες, μάλιστα, έβγαλαν στο εσωτερικό και την κορυφή του Πύργου, που άνοιξε ειδικά για να τους φιλοξενήσει.

Πρώτοι από όλους έφθασαν στο Λευκό Πύργο ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος , ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Κώστας Παισιάδης , γιατρός της ομάδας Μάκης Λευκαδίτης , ο τιμ μάνατζερ Αχιλλέας Τζήκας, ο γυμναστής Δημήτρης Ιωαννίδης ο προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης και ο στατιστικολόγος Παναγιώτης Κουντουρίδης.

Για να ακολουθήσει το αχώριστο δίδυμο Γιάννης Παντακίδης, Δημήτρης Γκαράς για και οι Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, Λούκας Ρανγκέλ, Χαβιέρ Χιμένες, Θανάσης Ντίνας, Τάσος Αναστασιάδης, Βασίλης Καρασαββίδης, Δημήτρης Εφραιμίδης, Δήμος Μακράκης, Αλέξανδρος, Σαμπάνης.

Τόσο ο Βασίλης Κουρνέτας όσο και Ερνάντο Γκόμεζ έφθασαν στο Λευκό Πύργο με τις οικογένειες.

Μάλιστα οι πρωταθλητές είχαν την ευκαιρία να ανέβουν και πάνω στο Λευκό Πύργο έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ.Παναγιώτη Αβραμόπουλο.

Τόσο ο αρχιφύλακας του μουσείου κ.Λαζαρίδης όσο και η προϊσταμένη κ.Τσιλιπάκου έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το γιορτινό κλίμα της ημέρας θα συνεχιστεί με το επίσημο γλέντι των «ασπρόμαυρων», για τα επιτεύγματά τους, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της συμπρωτεύουσας.

To ΤΑΠ ΠΑΟΚ ευχαρίστησε θερμά τον αρχιφύλακα του Μουσείου του κ.Λαζαρίδη και την προϊσταμένη κα .Τσιλιπάκου για την υποδοχή και την διευκόλυνση της ομάδας μας προκειμένου να ανέβει στο Λευκό Πύργο.
Παράλληλα τη Δευτέρα στις 16:00 η ομάδα βόλει του ΠΑΟΚ θα τιμηθεί από το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.