jen708_0

Με 1,5 εκατομμύρια followers, η Jen Selter κάνει τους πάντες να μιλούν για εκείνη.

Είναι η πιο διάσημη γυμνάστρια του Isntagram και οφείλει την επιτυχία της στο ονειρεμένο σώμα της και ειδικότερα στα διάσημα οπίσθιά της τα οποία κοπίασε για να αποκτήσει. Είναι μόνο 20 ετών και όμως έχει βάλει φωτιά στο ίντερνετ. Εγινε διάσημη ανεβάζοντας φωτογραφίες με το σώμα της και τώρα είναι σταρ του διαδικτύου. Ακόμη και η Ριάνα την ακολουθεί στο Instagram.


Η Νεοϋορκέζα γυμνάστρια έχει 500.000 like στη σελίδα της στο facebook και τα τριπλάσια στο instagram. Αλλά αυτή η διασημότητα έχει και συνέπειες. Αντίπαλοί της την κατηγορούν ότι έβαλε προσθετικά στα οπίσθια και ότι χρησιμοποιεί άφθονο φωτοσόπ. Η ίδια δεν το βάζει κάτω.

«Δεν με αγγίζει γιατί ξέρω ότι τα οπίσθιά μου είναι πραγματικά και έγιναν με πολύ δουλειά, κανείς δεν μπορεί να μιμηθεί τα αποτελέσματα της γυμναστικής. Το παίρνω ως κομπλιμέντο», λέει.


Η Jen Selter είναι φιλόδοξη. Σταμάτησε τις σπουδές της προκειμένου να αφιερωθεί στην καριέρα της στο ίντερνετ. Υπέγραψε συμβόλαια με μάρκες νερού και διατροφικά συμπληρώματα αλλά αρνείται πεισματικά να κάνει γυμνή φωτογράφιση. «Δεν πρόκειται να ποζάρω ποτέ σε χυδαίες στάσεις. Τις περισσότερες φορές φοράω παντελόνι στις φωτογραφίες», δηλώνει η γυναίκα που ομολογεί ότι έχει πάνω από 150 σύνολα γυμναστικής.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.