“Άμεση αντίδραση” …

επιστοληΈπρεπε τελικά να επισημάνουμε το γεγονός,   στην κουβέντα που είχαμε με τον προπονητή Ευάγγελο Παπανίκο, για να έχουμε την αντίδραση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Γρεβενών. Κάλιο αργά παρά ποτέ…
Για την…ταμπακιέρα πάντως:  ταρτάν στο ΔΑΚ, καμία αναφορά…

Δείτε την ανακοίνωση του Δήμου Γρεβενών:

Ο Δήμος Γρεβενών με ιδιαίτερη υπερηφάνεια εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους δύο Γρεβενιώτες αθλητές, Μιλτιάδη Τεντόγλου και Θεοδώρα Χαντάβα για τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν ο καθένας στο άθλημά του.

Πιο συγκεκριμένα συγχαίρει τον Μιλτιάδη Τεντόγλου για την πρόκρισή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο Κάλι της Κολομβίας και την Θεοδώρα Χαντάβα που κατάκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις που έγινε στην Θεσσαλονίκη.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους προπονητές και τους γονείς τους για τους κόπους, την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις δυνατότητες αυτών των παιδιών. Επιτυχίες σαν κι αυτές μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον του αθλητισμού και την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Γρεβενά, 30.04.2015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.