To δικό σου River Party!!! 29 Ιουλίου- 2 Αυγούστου 2015 -Θεματικές Ζώνες Κατασκήνωσης και νέα Stages- To River Party γίνεται δικό σου…και καινοτομεί!

river party 2015To 37ο River Party δεν θα μοιάζει με κανένα προηγούμενο!
Τα πάντα αλλάζουν ώστε να γίνει αυτό το καλύτερο φεστιβάλ στην ιστορία του θεσμού.

To φετινό River Party θα προσφέρει στους επισκέπτες του πρωτόγνωρες εμπειρίες όχι μόνο μουσικές αλλά και σε επίπεδο κατασκηνωτικό και φιλοξενίας, διαμορφώνοντας έτσι την πιο ολοκληρωμένη πρόταση καλοκαιρινής απόδρασης.

Οι γνωστές στους σταθερούς επισκέπτες τέσσερις ζώνες κατασκήνωσης όχι μόνο αλλάζουν όνομα, αλλά αποκτούν από φέτος και θεματική διάσταση. Κάθε περιοχή διαμορφώνεται ανάλογα σκηνογραφικά, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους κατασκηνώνουν σε αυτήν να ντυθεί όπως προστάζει το θέμα της διακόσμησης.

Και κάπως έτσι η φαντασία ξεπερνάει την πραγματικότητα και…το party αρχίζει!

Ο Παράδεισος, η Χαβάη, το Ινδιάνικο χωριό και η Ζούγκλα (τα ονόματα προέκυψαν από την ψηφοφορία του κοινού) περιμένουν επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, που με κέφι, τρέλα και πολλή φαντασία θα γίνουν οι ένοικοί τους για ένα 5ήμερο κάνοντας την διαμονή αξέχαστη!

Στο 37ο River Party αλλάζουν όλα, ακόμα και η εστίαση.
Γνωστός σεφ θα επιμεληθεί και θα σχεδιάσει όλα τα πακέτα στα εστιατόρια και τις καντίνες εντός του φεστιβάλ, με στόχο την προσφορά ενός μοναδικού συνδυασμού ποιότητας και φεστιβαλικών τιμών.
Πλουσιότερη γκάμα από νόστιμα και υγιεινά φαγητά, θα ενθουσιάσει τους φετινούς κατασκηνωτές και επισκέπτες που θα έχουν μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών. Γιατί η καθημερινή διατροφή έχει μεγάλη σημασία για την ενέργειά μας και όσοι έχουν ξαναπάει στο River Party ξέρουν καλά πως η φύση στο Νεστόριο ανοίγει την όρεξη το ίδιο όπως κι η μουσική!

Και φτάνουμε στην πιο σημαντική  αλλαγή, αυτή που θα αλλάξει τον τρόπο που θα ακούμε μουσική φέτος στο River Party! 2 ακόμα stages προστίθενται ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 4 ενώ μετονομάζονται και τα ήδη υπάρχοντα. Σημειώστε λοιπόν ποια είναι αυτά και τα ονόματά τους:

stages
“Riverside stage”
“Forestage”
“Into the jungle stage”
“Tequila stage”

Φέτος το μουσικό πρόγραμμα θα ξεκινάει ακόμα πιο νωρίς, κάθε μία σκηνή θα φιλοξενεί διαφορετικού ύφους καλλιτέχνες και θα λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες, ώστε η μία να διαδέχεται την άλλη χαρίζοντας ένα non-stop μουσικό 5ήμερο στους κατασκηνωτές.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Μείνετε συντονισμένοι, μέσα από το site και τα social media του φεστιβάλ γιατί σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα αποτελέσουν το φετινό line-up.

Το 37ο River Party είναι το γεγονός του καλοκαιριού, γεμάτο εκπλήξεις και πρωτότυπα events, δυνατά ονόματα και μια υπόσχεση για την πιο δυνατή εμπειρία της ζωής σας. 

37ο River Party! Ζήσε το από κοντά και γίνε μέρος της μουσικής ιστορίας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.