Στα «μαλακά» έπεσε ο ΠΑΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΕΦ
Ο Ολυμπιακός γιόρτασε την πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκα, ωστόσο, η είσοδος των φιλάθλων στο παρκέ του ΣΕΦ, ήταν βέβαιο πως θα επιφέρει και βαριά τιμωρία. Ετσι, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωλίγκα τιμώρησε τους Πειραιώτες με πρόστιμο ύψους 97.000 ευρώ και έναν αγώνα κεκλεισμένων θυρών. Στις 30.000 ευρώ ήταν το πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για το 4οο ματς με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ.

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Euroleague ανακοινώνει τις ποινές για όσα συνέβησαν στα Playoffs Game 4:

Αναλυτικά

– Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ για τη χρήση καπνογόνων, πρόστιμο ύψους 10.000 για τη χρήση αντικειμένων που εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα και πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για τη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του Game 4 στη σειρά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

– Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με συνολικό πρόστιμο ύψους 97.000 ευρώ για την εισβολή οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο, τη χρήση καπνογόνων μέσα στην αρένα και για περιστατικά που απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα των θεατών καθώς και για την αποτυχία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αποτρέψει τα επεισόδια στο Game 4 της σειράς με την Μπαρτσελόνα.

Επίσης, ο Ολυμπιακός θα δώσει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του στην Euroleague κεκλεισμένων των θυρών».

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.