agkistri Το Αγκίστρι προσφέρει δωρεάν διαμονή σε όλα τα ξενοδοχεία και στα ενοικιαζόμενα δωμάτια του νησιού για την Εργατική Πρωτομαγιά!

Σε καιρούς χαλεπούς που η οικονομική κρίση μαστίζει τις κοινωνικές σχέσεις, το Αγκίστρι, που βρίσκεται στην καρδιά του Αργοσαρωνικού, ετοιμάζει την δική του κίνηση για όσους θέλουν να επισκεφτούν το νησί λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού.

Το μικρό, αλλά πανέμορφο αυτό νησί που βρίσκεται μόλις 55 λεπτά από τον Πειραιά, δείχνει έτοιμο να υπερασπιστεί όσα σκοπεύει να διεκδικήσει φέτος το καλοκαίρι στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και πολιτισμού προς κάθε κατεύθυνση.

Για τον λόγο αυτό το Σωματείο Επαγγελματιών Αγκιστρίου, διαθέτει δωρεάν διαμονή στις 30-04-2015 για όλο τον κόσμο που επιθυμεί να επισκεφτεί το νησί σε όλα τα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και καταλύματα, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους επισκέπτες και να τους καλωσορίσει στο άνοιγμα της καλοκαιρινής περιόδου για το 2015.

Ετοιμάστε βαλίτσες και κάντε την πρώτη σας νησιώτικη απόδραση, με τις καλύτερες προϋποθέσεις!

Πληροφορίες: www.visitagistri.com, 2297091608.

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.