Στον Κινηματογράφο Γρεβενών

ανννιε 3

Σκηνοθεσία: ΓΟΥΙΛ ΓΚΛΑΚ
Σενάριο: ΓΟΥΙΛ ΓΚΛΑΚ
Ηθοποιοί: ΚΑΜΕΡΟΝ ΝΤΙΑΖ, ΤΖΕΙΜΙ ΦΟΞ, ΡΟΟΥΖ ΜΠΕΡΝ, ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΖΑΓΙΑΣ, ΚΟΥΒΕΝΖΑΝΕ ΓΟΥΑΛΙΣ, ΜΠΟΜΠΙ ΚΑΝΑΒΑΛΕ
Διάρκεια: 118 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Η ταινία:
ANNIE (ΜΕΤΑΓΛ)Νέα Υόρκη, 2014. Η Annie είναι ένα θαρραλέο κορίτσι που ζει παρέα με άλλα κοριτσάκια μαζί με την αυταρχική ανάδοχη μητέρα Miss Hannigan (Cameron Diaz), στην οποία την άφησαν οι γονείς της με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή. Όλα θα αλλάξουν όταν η Annie συναντήσει τον ψυχρό δισεκατομμυριούχο Will Stacks (Jamie Foxx), ο οποίος σύντομα υποκύπτει στη γοητεία της και της προτείνει έναν ρόλο στην προεκλογική του καμπάνια. Σταδιακά, ο Stacks νιώθει ότι είναι ο φύλακας άγγελος της, όμως η αισιόδοξη και γεμάτη αυτοπεποίθηση φύση της Annie θα του αποδείξει το αντίθετο.

Το trailer:


ΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ULTRON 3D
AVENGERS: AGE OF ULTRON 3D

ΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ULTRON 3DΣκηνοθεσία: ΤΖΟΣ ΓΟΥΕΝΤΟΝ
Σενάριο: ΤΖΟΣ ΓΟΥΕΝΤΟΝ
Ηθοποιοί: ΝΤΟΝ ΤΣΙΝΤΛ, ΠΟΛ ΜΠΕΤΑΝΙ, ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ, ΜΑΡΚ ΡΑΦΑΛΟ, ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΤΟΜΑΣ ΚΡΕΤΣΜΑΝ, ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕΡ, ΑΑΡΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΟΛΣΕΝ, ΤΖΕΪΜΣ ΣΠΕΪΝΤΕΡ
Διάρκεια: 142 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12

Η ταινία:
Μετά την καταστροφή της S.H.I.E.L.D. , ο Tony Stark δημιουργεί τον Utron, ένα εξελιγμένο ρομπότ που, όμως, διακατέχεται από ιδέες μεγαλείου. Σύντομα, ο Ultron θα στραφεί εναντίον της ανθρωπότητας.

Η ταινία που θα κάνει το 2015 κινηματογραφικά αξέχαστο δεν είναι άλλη από την επιστροφή των Εκδικητών, αυτή τη φορά με ακόμα μεγαλύτερη ομάδα και όχι έναν, αλλά δύο εντυπωσιακούς αντιπάλους.

Στα χνάρια της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας της πρώτης ταινίας, το Avengers: Age of Ultron επιστρατεύει και πάλι τους ατρόμητους Iron Man (Robert Downey Jr.) , Hulk (Mark Ruffalo), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth) Black Widow (Scarlett Johansson) και Hawkeye (Jeremy Renner) και συμπληρώνει την υπερηρωική παρέα με τους Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) και Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Απέναντι τους θα συναντήσουμε τον Ultron με την απόκοσμη φωνή και όψη –με τη μέθοδο του performance capture- του James Spader καθώς και τον Thanos (Josh Brolin).

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο αναλαμβάνει και πάλι ο δαιμόνιος Joss Whedon.

Το trailer:

Μέρες και ώρες προβολής:
cinema 1-3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.