kwnstantopoulou-mirtropoulos Δεκάλεπτη διακοπή αποφάσισε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την έναρξη της

συνεδρίασης της Ολομέλειας στην οποία έχει προγραμματιστεί η συζήτηση του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις Θεμάτων Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα, Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία και τροποποίηση του άρθρου 48 του Ν. 2190/1920».

Η κ. Κωνσταντοπούλου άνοιξε τη συνεδρίαση στις 12.20 (σ.σ. με βάση τον προγραμματισμό του νομοθετικού έργου η συνεδρίαση έπρεπε να ξεκινήσει στις 12) αλλά διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχει η απαρτία (75 βουλευτές) που επιβάλλει ο Κανονισμός της Βουλής διέκοψε για δέκα λεπτά, προκειμένου να προσέλθουν στην αίθουσα οι βουλευτές και να ξεκινήσει η συζήτηση.

Σημειώνεται πως ενώ ήταν να προεδρεύσει ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, η κα Κωνσταντοπούλου τον… έδιωξε και ανέλαβε εκείνη. Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή που έγινε το πανδαιμόνιο στη Βουλή χρέη προέδρου εκτελούσε ο κ.Μητρόπουλος, ο οποίος είπε προς τους βουλευτές, οι οποίοι ήταν ανεξέλεγκτοι, πως τα κάνουν όλα αυτά γιατί λείπει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.