Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Γρεβενιώτης άλτης Μιλτιάδης Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων στην Κολομβία..

25 Απριλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

tentogloy miltiadisΜεγάλη επιτυχία για τον Γρεβενιώτη αθλητή του άλματος σε μήκος Τεντόγλου Μιλτιάδη, καθώς πέτυχε την πρόκρισή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων που θα γίνει τον Ιούλιο στο Κάλι της Κολομβίας.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής Τεντόγλου Μιλτιάδης στη Β΄ φάση Σχολικών αγώνων του 3ου ομίλου που διεξείχθει στο Άργος Ορεστικό στις 22 Απριλίου 2015 πέτυχε επίδοση 7 μέτρα και 41 εκατοστά, που του έδωσε την πρώτη θέση και ταυτόχρονα την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων καθώς ξεπέρασε το όριο των 7,25 μέτρων της IAAF(Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου).

Ο Τεντόγλου, ο οποίος αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας Παίδων, είναι μαθητής της Β’ τάξης του 2ου Γ.Ε.Λ. Γρεβενών και αθλητής της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών, ενώ πέρυσι κέρδισε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του.

Να σημειώσουμε ότι προπονείται στα Γρεβενά υπό την καθοδήγηση του Προπονητή Παπανίκου Ευάγγελου σε γήπεδο χωρίς Ταρτάν , βαλβίδα του μήκους με τα βάρη του κλειστού Γυμναστηρίου να είναι τα περισσότερα κατεστραμμένα και παλαιά.

Ο Τεντόγλου όπως και η συναθλήτριά του Κουτσαλιάρη Ελένη (άλτρια του μήκους του Γ.Σ. Γρεβενών με πολλές Πανελλήνιες νίκες) μετακινούνται καθημερινά με τον προπονητή τους σε γειτονικές πόλεις αναζητώντας κατάλληλες συνθήκες προπόνησης, επιβαρύνοντας οικονομικά τις οικογένειές τους.

Η παραπάνω επιτυχία του αθλητή ας αποτελέσει τον πρόδρομο για την κατασκευή Ταρτάν στο Δ.Α.Κ Γρεβενών, την ευαισθητοποίηση των αρμόδιων φορέων στα προβλήματα των αθλητών του στίβου και την ενασχόληση περισσότερων παιδιών στο μέλλον με το άθλημα του Στίβου.

This entry was posted on Σάββατο, 25 Απριλίου, 2015 at 08:39 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply