Άφηνε 82.000 δολάρια στον μπάτλερ που φέρεται να ήταν εραστής της

νταϊαναΤα φώτα της δημοσιότητας είδε πριν μερικές ημέρες η διαθήκη της αγαπημένης πριγκίπισσας του λαού , Νταϊάνα, χάρη στην αλλαγή της βρετανικής νομοθεσίας σύμφωνα με την οποία οι μέχρι τώρα σφαλιστές διαθήκες της βασιλικής οικογένειας, πλέον ανοίγουν και τίθενται σε δημόσια θέα.

Σύμφωνα με το πρωτότυπο κείμενο το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική ιστοσελίδα Probate Search, έναντι αντιτίμου που υποχρεούται να πληρώσει όποιος επιθυμεί να έχει πρόσβαση σε αυτό, και στη συνέχεια αναπαρήγαγαν ενημερωτικά μέσα διεθνούς εμβέλειας, η πριγκίπισσα Νταϊάνα αφήνει στους κληρονόμους της το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, των 30 περίπου εκατ. δολαρίων. Τα περισσότερα εκ των χρημάτων μάλιστα φαίνεται να προέρχονται από το διακανονισμό του διαζυγίου που έκανε με τον μοναδικό σύζυγό της Πρίγκιπα Κάρολο.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν , η αδικοχαμένη «Lady D», ( έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου του 1997, σε ηλικία μόλις 36 ετών) κληροδοτεί 82.000 δολάρια στον μπάτλερ και αγαπημένο της φίλο, Πολ Μπάρελ, ο οποίος κατά τα ταμπλόιντ υπήρξε εραστής της.

Δεκάδες πίνακες από διάσημους ζωγράφους, καθώς και συλλεκτικά ρολόγια, τα αφήνει στα 17 της βαφτιστήρια, ενώ όλα τα υπόλοιπα υπάρχοντα της περιέρχονται στους δύο γιους της, Ουίλιαμ και Χάρι -μεταξύ αυτών και το νυφικό της.

Αξιοσημείωτη είναι και η παράγραφος κατά την οποία παραθέτει στην διαθήκη της τα σχέδια για τους γιούς επιβεβαιώνοντας για άλλη το ρόλο της στοργικής μητέρας αλλά και την «ρήξη» της με την βρετανική βασιλική οικογένεια. «Σε περίπτωση θανάτου μου, ο πρίγκιπας Κάρολος, θα συμβουλεύεται τη μητέρα μου για το μεγάλωμα, τις σπουδές και την υγεία των παιδιών μας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Εκτός των άλλων η Νταϊάνα ξεκαθαρίζει στη διαθήκη της ότι επιθυμεί την ταφή της και όχι οποιοδήπτε άλλο τελετουργικό.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.